Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt olyan veletek, hogy megszerettetek egy fiút, aki külsőleg nem tetszett?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és egy nagyon rendes, aranyos sráccal ismerkedem, de külsőleg nem az esetem, mondhatni csúnyácska. Lehet, hogy ha jobban megismerem, szerelmes leszek belé? Jó lenne, de így addig csak kihasználni meg nem akarom. 21/L2014. jan. 6. 18:27
1/13 anonim válasza:
igen...most is ugy van és a srác a barátom :))
2/13 anonim válasza:
Velem is volt ilyen még anno középsuliban, a fiút mindenki csúfolta mert eléggé rondácska volt, viszont nagyon kedves, figyelmes és vicces volt ezért megtetszett, és utána már a külsejét is szebbnek láttam. :)
3/13 Pain for Pleasure válasza:
Igen, először nem tetszett egyáltalán, aztán idővel megismertem, megkedveltem és már jóképűnek láttam.
4/13 anonim válasza:
volt, de nem vezetett semmire.. ha nincs kémia, nincs semmi.. a szerelem kevés
5/13 A kérdező kommentje:
:) Jó ezt hallani. Akkor szerintetek hagyjak időt a dolognak, hátha kialakul?
2014. jan. 6. 18:30
6/13 anonim válasza:
Igen. Tudtam, hogy nem egy adonisz, de megismertem belülről, és szerelmes vagyok belé.
7/13 anonim válasza:
Mért csapjátok be magatokat is lányok?Aki nem felel meg teljesen azzal ne járjatok.. hogy csúnya de kedves!Az első balhénál azzal jössz majd neki de hát görény vagy csak megsajnáltalak. :D
8/13 Pain for Pleasure válasza:
#7 Máskor meg az a problémátok, hogy nem adunk esélyt az előnytelenebb külsejű fiúknak.
Elhiheted sajnálatból nem járnék senkivel.
9/13 anonim válasza:
nekem is volt,hogy valaki nem tetszett,de több beszélgetés után kezdtem megkedvelni,és meg is tetszett :) aztán már külsőre is teljes mértékben vonzónak találtam :)
10/13 anonim válasza:
Áruljátok már el ti szerelmes lányok, hogy kívánjátok/kívántátok is a barátotokat? Mert én is elfogadtam szerelmesen a barátom külsejét az tény, de akkor sem ugrottam volna rá, és emiatt is lett vége.
Úgy gondolom, hogy olyan fiúval összejönni akinek csak a személyiségét szeretjük, az félmegoldás és önbecsapás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!