Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Még mindig szeretem az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem az ex barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
1 hónapja szakítottunk mert mind a kettőnknek elmultak az érzései kimùlt a láng. Párnaponta szoktunk beszélgetni nekem eléggé hiányzik és megpróbálnám ujra vele akármi történjék. Rájöttem h valamilyen szinten én is hiányzom neki. Azt is tudom h elég komolyan elkezdett beszélgetni egy másik sráccal már találkozott is vele de nem volt még semmi köztük. Ugyanakkor mi is találkozni fogunk ezt már meg is beszéltük. Most ezt miért csinàlja? Ha nem érdekelném akkor nem találkozna velem nem? V csak szórakozik , kérdés melyikünkel...

2014. jan. 5. 10:55
 1/2 anonim ***** válasza:
már mással dug
2014. jan. 5. 10:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is gondolkozik a dolgon, hogy veled újrakezdje. Mindenesetre most légy türelmes, majd a találkozás során kiderül, vannak-e komolyabb szándékai. :)
2014. jan. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!