Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? Beleszerettem a legjobb fiú barátomba
Ovis korunk óta ismerjük egymást, általános suliba is együtt jártunk és most, a gimi évei alatt is ugyan úgy megmaradt a szoros kapcsolatunk. Ő az egyetlen ember akiben bízok. 2 évvel ezelőtt kezdődött minden, elmentünk együtt bulizni, mind a ketten szinglik voltunk, végig csókolóztuk a bulit..utána ez a legtöbb buliba ahová együtt mentünk megtörtént, de másnap mindig nevettünk rajta hogy milyen bolondok vagyunk. 3 hónappal ezelőtt viszont lefeküdtünk. Utána is ugyan olyan maradt a kapcsolatunk, csak közvetlenebbek lettünk.. aztán ez megtörtént többször, együtt töltöttük a szilvesztert is..viszont beleszerettem. Régebben ő is érzett így, de úgy voltunk vele, hogy ezt a barátságot nem éri meg csak úgy eldobni, mert ha vége lenne a kapcsolatunknak soha nem lennénk már olyan jóba.. szerintem semmit nem tud róla, hogy mit érzek iránta valójában. Elmondjam neki, hogy mi a szitu, vagy inkább próbáljak rá csak barátként tekinteni?:/
18 évesek vagyunk
Szerintem ez egy életre szóló párkapcsolat alapja, ha nem szúrjátok el.
Beszélgessetek.
- Először is: van-e valamelyikőtöknek kifogása vagy fenntartása azzal kapcsolatban, hogy a hátralévő életeteket szoros szövetségben éljétek le? (Magyarul mint 1 pár.)
- Gondolkodjatok el, van-e lényeges különbség egy párkapcsolat és egy igazán jó barátság között a szexen kívül. Ha igen, mi az?
- Fel vagytok-e készülve, ill. el tudjátok-e viselni egymás igazán őszinte szavait és gondolatait, akkor is, ha 1 pár vagytok? Ha erre igen a válasz, a kapcsolatotok egyike lesz a legjobbaknak a Föld nevű bolygón.
Ha úgy döntötök, hogy belevágtok, tekintsetek egymásra továbbra is úgy, mint a legjobb barátotokra. Mert az vagytok egymásnak, és még pár is. (Mellesleg ennek kellene az általánosnak és a normálisnak lennie...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!