Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém, vagy csak őrülten kíván? (Túlfűtötten őrülten. ) A többi lent
Először is nem ítélkezést szeretnék,és uninteligens beszólást.Köszönöm
Bonyolult a történet.Kollégámról van szó,akivel napi szinten ketten dolgozom,összezárva...Kicsi gyereke van,és a felesége nem úgy néz ki mint én.(bár szültem 3 gyereket,akiből 2 már felnőtt,de nem látszik rajtam.ez van.mások szerint genetikai csoda vagyok.)Szingli vagyok,és egy évig szex nélkül éltem,pedig sokan ostromoltak...de én vártam azt a férfit,akinél érzem,hogy vele tudnék bármit is...elképzelni...és közben kiderült,hogy a kollégám,és az én személyiségem nagyon hasonló,az ízlésünk,értékrendünk...vonzódtam hozzá,de tudtam,tabu.ő is rólam,-de kiderült,egész nyáron majd megőrült,úgy kívánt...ez most derült ki,viszont nekem az jön le ebből,hogy ez csak testi vonzalom.Azóta történt egy-smás...olyan,mintha teljesen rám kattant volna...őrülten....én próbálok nem szerelmes lenni belé,de nem könnyű.olyan mintha ikrek lennénk...és sorsszerű az egész.nem tudom,szándékosan csak azért a testiségre koncentrál,mert nem akarja a családját elveszíteni..?
kicsi gyereke van és felesége, kedves genetikai csoda én a helyedben erre is koncentrálnék mielőtt a nagy sorsszerűségben tönkreteszek egy családot.
23N
előző válaszoló vagyok, hát én ha a helyedben lennék egyrészt soha nem kezdenék családos emberrel, másrészt neked a különleges ember akire vártál és hasonló hozzád egy olyan ember akinek családja van és közben mással tudatja, hogy őrülten kívánja és nyomul?
23N
Azt csak ő tudja, hogy van-e érzelem is a dologban, vagy csak szex.
Szerintem egyébként egyelőre ez csak nagyon erős testi vágy, érzelmi dolog akkor lehetne talán, ha már hosszabb ideje folytatnátok viszonyt. De nem hiszem, hogy szexen kívül többet akarna, vagyis lehet, hogy akar, de nem fog többet tenni.
Úgyhogy ebben a dologban te sérülnél, én a helyedben hagynám.
És persze ott az erkölcsi része is a dolognak, de senki se cselekszik mindig erkölcsösen, szóval ez önmagában kevés indok. De szerintem akkor is rosszul jönnél ki belőle végül, mert érzelmet nem fogsz tőle kapni.
És úgy gondolom, hogy találnod kell nála különlegesebbet, főleg ha ilyen jól nézel ki. És ha valakit nem becsülnek eléggé, csak bizonyos dolgokra akarják "használni", azzal könnyen csorbul az önbecsülés, már csak ezért se érdemes belemenned.
Köszönöm ez tényleg jó válasz!!és ezt érzem is valahol..:(
csak nehéz várni...az igazira.mert az alkalmi szex nem az én világom.már nem vagyok fiatal,hiába a külső,néha úgy érzem,halálomig társ és szex nélkül kell élnem,mert nagyon válogatós vagyok...-és Ő elég különleges ember...nagyon különleges.(és nagyon hasonló hozzám)tudom,van nála különb,bla,bla..de hogy találkozzam vele mint társ,mekkora az esélyem....tragikomikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!