Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél ilyen helyzetben, amikor nem vagy szerelmes?
Lassan két éve vagyok együtt a barátnőmmel. Neten ismerkedtünk meg, már a találkozáskor sem éreztem, hogy ő az, megtaláltam. Aztán mégis elhívtam egy következőre, az elején "fékezett" én meg rábíztam, legyen úgy, ahogy ő karja. Aztán lassan kialakult, járni kezdtünk. Azt érzem, hogy nem vagyok belé szerelmes, bár jól elvagyunk. Egy éve nála lakom. A családja is elfogad, úgy vagyunk előttük szinte, mint egy házaspár. Néha szó esik a gyerek témáról. Én nem akarok, vagy nem tőle. Mostanában szűnt meg az állásom, elköltözni nem merek, gyáva vagyok, nem tudom meddig tart ki úgy a pénzem. Tudom, ez gáz!!
Jól érezzük magunkat együtt, nincsenek bajok, de érzem, nem igazán ez kell nekem, szerelemre vágyom.
Vannak barátaim, egyik azt mondja, maradjak, mert… a másik, hogy menjek, mert…
Igen, tudom, hogy a szerelem jó esetben beteljesül, de mindig elmúlik… Sajnálom, hogy nem működik, mert minden adott. Át kell még magamban gondolnom ezt az egészet. Sajnálom amúgy ezt a dolgot.
Komolyan mondom te se vagy normális. Az ilyen hülye férfiak miatt általánosítanak a lányok. Mégis miért jöttél össze vele ha nem voltál belé szerelmes vagy ha nem éreztél iránta vonzalmat? Randizni kellett volna sokszor nem pedig egyből összejönni vele csak azért hogy legyen valaki melletted. A randik pont arra valóak hogy megismerjük a másikat, legyen ideje kialakulni a vonzalomnak, esetleg szerelemnek. Bár ilyenkor inkább csak vonzalom szokott lenni, szerelem meg később jön, általában.
De pont te magad írtad hogy a találkozáskor se érezted azt hogy ő az. Akkor minek játszottál vele és hívtad el következő randira? Tényleg nem értelek téged, nem vagy normális és elég gáz vagy.
Lehet, nem voltam egyértelmű, és nem írtam le minden apró részletet, de könnyű pálcát törni ismeretlenül a másik felett.
Ez nekem elég nagy dilemma, hogy mit tegyek. Nem egyszerű eldönteni. De gondolom, TE nagyon egyszerűen és gyorsan döntesz ilyen helyzetekben. Tudom, TE bele sem mentél volna a kapcsolatba. De ez nem ilyen egyszerű. Ha meg azt gondolod, hogy pedig ilyen egyszerű, akkor (1) nem szoktál nőkkel kapcsolatba bonyolódni vagy (2) nem tudod hogy mennek ezek a dolgok vagy (3) csak simán robot vagy :)
Nem jöttem vele össze rögtön, randizgattunk. Rábíztam a dolgot, aztán alakulgattunk, így hozta az élet.
"A randik pont arra valóak hogy megismerjük a másikat, legyen ideje kialakulni a vonzalomnak, esetleg szerelemnek"
Mondom én, hogy nem tudod hogy mennek ezek a dolgok!! A randik alatt nem lehet annyira megismerni egymást, csak kapsz egy halovány képet arról, milyen a másik, mit szeret, mi az érdeklődési köre, milyen a családja etc. A szerelem meg vagy jön, vagy nem. Mondjuk, ha 2-3 évig randizgatnak, és elég sűrűn, akkor talán jól meg lehet ismerni a másikat. :))
"De pont te magad írtad hogy a találkozáskor se érezted azt hogy ő az. Akkor minek játszottál vele és hívtad el következő randira?"
Nos, maradjon kettőnk közt :) de úgy volt, hogy utólag mondta, hogy azt hitte, többet nem is lát, én elhívtam moziba, mert végülis jól éreztem magam vele. Sajnos hagytam hogy sodorjon az élet, ez lett belőle.
Nem az ilyen "hülye" férfiak miatt általánosítanak a lányok. Én elég normális vagyok. A rosszfiúkra buknak, én sajnos nem vagyok rosszfiú.
Igen, gáz vagyok, de nem úgy, ahogy te gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!