Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történik köztünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik köztünk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Bocsi, de elfogom mesélni mind jó. kérlek titeket olvassátok el.. köszí;)

Kb 2-éve szerettem egy lány, de azt nem tudtam meg kaparintani. Nagyon szerettem mindent meg tettem volna érte, de nem jött össze sehogyan..

A sok bánkódás után, inkább meg próbáltam elfelejteni.

ez meg is történt, jártam sok sok lánnyal voltak komolyak meg minden. Most meg úgy hozta a sors, hogy egy osztályba kerülünk. :D Ha meg látom még mindig ott van, hogy fúú.. :D De már nem szeretem. kb 1 hónapja rám írt, küldött egy zenét, amit mindig én küldtem neki, amikor szerettem.

Most nem írom le pontosan mit írt, de a lényeg az volt, hogy ő meg bánta, hogy eldobott, meg hogy megbánt mindent nem így kellett volna tennie meg ehhez hasonló.

Teltek múltak a napok, és volt egy Diszkó eljött ős is..

Mi csak régebben beszélgettünk, de akkor se sokat, és közösségi oldalakon. élőbe max köszönés volt. De ott a diszkóban teljesen más volt, mikor bementem teljesen meg változott engem hívott táncolni inni örült ez az..

2-héttel később pedig hagyott egy olyan üzenetet, hogy a hajam az égnek állt! :D valami olyasmit, hogy én miért tanálok ki róla olyan dolgokat, hogy mikor a diszkóban voltunk, hogy én többször ki vittem őt meg hogy nekem ő meg volt meg ez az.. Ám ez nem igaz.. nem is volt olyan eszemben, mert ha csak meg csókoltam volna, lehet már megint végem lett volna.. :D és ezt neki a saját osztályunk mondta. Mondta, hogy nem hitte hogy ilyen vagyok meg ilyenek.. ellentétben azzal, hogy az osztálytűrsainknak én csak annyit mondtam, hogy nagyon részeg volt, és hogy párszor én állítottam fel, mert akikkel jött azok csak nézték, hogy fekszik.

amikor egy 1-hónapja amit előbb írtam. , még azt is írta, hogy nekünk mindig meg van a szemkontaktus, fú de mindig :D azt írta, hogy muszáj rám nézni -e én ugyan így vagyok vele..

Most akkor mi van? én nem értem..

Ez a legnagyobb benne figyi, :D Sokszor álmodok vele, hogy nálunk lakik de egy szót nem szólunk egymáshoz.. :D kiakasztó

Bocsánatot kérek, hogy ilyen hosszúra sikeredett, de le kellett írnom

Továbbá bocsánat azért, mert ilyen brutálisan sz@rul írok, ez azért van, mert szlovákiában élek, és nem nagyon tudom meg fogalmazni magyarul amit akarok... HELP::: tanács akár mi jöhet

2013. dec. 30. 12:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudod én nem szeretem a szlovákok többségét mivel sokszor gyalázzák a magyarokat. De neked segítek. Amit ki tudtam hámozni a történetből az annyi hogy a csaj szórakozik veled. De elég durván. Amúgy meg szerintem beszéld meg vele ezt az egészet hogy járjatok e vagy valami mert anélkül tökmindegy hogy mit csinálsz.
2013. dec. 30. 12:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Félig magyar vagyok.... Erre gondoltam, de ahh nagyon kemény lány ez...
2013. dec. 30. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!