Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a srácnak, hogy nagyon kedvelem? A többi lent
Figyelt kérdés
Nagyon aranyos, nagyon szeretem, barátok vagyunk, de többet szeretnék. Amiket tesz, mond állati kétértelműek. Benne van a pakliban, h nagyon félénk srác, és az is,h semmit nem érez irántam. Segítsetek, mert már nem bírom tovább. Tudom, hogy kockára teszem a barátságunkat, de muszáj megtudnom, mit érez. 17/L2013. dec. 29. 01:06
1/9 anonim válasza:
Egy éjszakára biztos kellesz neki.
2/9 anonim válasza:
Így: "utállak és soha többé nem akarlak látni te mocsok!"
3/9 A kérdező kommentje:
se ő, sem én nem vagyunk olyanok
2013. dec. 29. 01:07
5/9 anonim válasza:
mond el neki te mit érzel és kérdezz rá ő hogy érez
közben fogd meg a karját nézz a szemébe
lehet hogy kell neki egy kis "rúgás"
6/9 anonim válasza:
Figy mán Béla szopkodnám a hancúrléced
9/9 anonim válasza:
Gyakrabban beszélj a közös emlékeitekrõl, sokszor említsd neki hogy örülsz neki hogy a legjobb barátja lehetsz. Célozgass dolgokra , mondd el neki hogy mennyit jelent neked, aztán a végén bökd ki hogy mit szeretnél. :) ha mégis elutasít, nem árt tôle megkérdezni hogy ettõl még maradhattok-e barátok! Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!