Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy lannyal baratok vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lannyal baratok vagyunk de nagyon tetszik nekem es azt hiszem hogy szeretem is. Elhivtam setalni es azt mondta hogy klasz lenne de nem tudom hogy hogy mondjam el neki hogy kedvelem. Tudnatok tanacsot adni?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 10:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Kísérd haza, majd az ajtónál mond meg neki.
2009. nov. 21. 10:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Így: Kedves xy, kedvellek.

Ugye, hogy nem is volt nehéz, csak már papucsosodol befelé? :)

2009. nov. 21. 10:58
 3/4 anonim válasza:
100%
Szerintem ah azt mondta h"az klassz lenne"akkor biztos bejössz neki.Amikor sétáltok ülj le vele valahova és mond neki h tettszik neked és nem e járna veled és ha igen akkor HAPPY END ha nem akkor kérd meg h ne mondja el senkinek. azért igyekezz hogy ne vessz vele ösze próbálj meg vele tovább barátkozni, hidd el nincs rosszabb egy mérges csajnál:) szorítok.
2009. nov. 24. 17:34
 4/4 anonim válasza:
Szerintem,majd a séta után/közben észrefogod venni biztos h a lány h viszonyul hozzád.És majd v utána elmondod neki h te h érzel iránta v elhívod mégegyszer sétálni és majd ott v akkor...de ez szerintem helyzet függő. (:
2010. márc. 7. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!