Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a lány barátom már többet akar a barátságnál?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit 4 éve ismerek. Én a kezdetektől fogva szerelmes vagyok belé, de neki csak barát vagyok, a legjobb barátja. Rengeteget vagyok vele, mindent megbeszélünk. Több haver is kérdezte már, hogy együtt vagyunk e, szóval néha én is elgondolkozok, hogy lehet lehetne belőle valami komolyabb, mivel tényleg csak annyiban különbözik ez a kapcsolat, hogy nem szexelünk, smárolunk. Ő tudja, hogy hogy érzek, de próbálom azt a látszatot adni, hogy elfogadtam a dolgot...

Szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet ebből még kapcsolat? És, ha igen, akkor mik lennének azok a jelek, ahonnan tudhatnám, hogy már ő is többet érez, mikor már szinte tényleg nincs kettőnk közt tabu. Illetve, ha nem, akkor hogyan tudnám túltenni magam és beletörődni, elveszteni nem akarom mert nekem ő a legfontosabb az életben, egy igazi társ.

Szívesen fogadok tanácsot, véleményt, vagy más ilyen történetet.

Köszönöm. :) 18/F

2013. dec. 28. 15:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

ma 17:08

Amit leírtál, az szinte egy az egyben én vagyok. :) Szóval tényleg nem értem... :/

2013. dec. 28. 17:22
 22/24 anonim ***** válasza:
Először azt hittem szerelemes férfi vagy. De nem... egy lúzer kisfiú vagy. Ne haragudj, de azt hiszed olyan lesz mint a filmeken, hogy egyszer majd a fejéhez kap? S te mi tudsz majd akkor nyújtani? Gyenge leszel az ágyban nagyon... s akkor már ez fog neki számítani... nagyon. Gyenge leszel érzelmileg, mert nem lesz parázsló vágy, csak romantikus tekinteted. Ez kevés a nőknek. Nem leszel kérdés, amit meg kell fejteni, mert már most is tud rólad mindent. S nem leszel férfi, akit meg kell hódítani, meg kell vadítani....
2013. dec. 28. 17:27
 23/24 anonim ***** válasza:
várni tudsz max
2013. dec. 28. 23:11
 24/24 Bakos G. Bence ***** válasza:
Na, mi lett?
2017. júl. 22. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!