Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudhatom, hogy a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy a lány barátom már többet akar a barátságnál?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit 4 éve ismerek. Én a kezdetektől fogva szerelmes vagyok belé, de neki csak barát vagyok, a legjobb barátja. Rengeteget vagyok vele, mindent megbeszélünk. Több haver is kérdezte már, hogy együtt vagyunk e, szóval néha én is elgondolkozok, hogy lehet lehetne belőle valami komolyabb, mivel tényleg csak annyiban különbözik ez a kapcsolat, hogy nem szexelünk, smárolunk. Ő tudja, hogy hogy érzek, de próbálom azt a látszatot adni, hogy elfogadtam a dolgot...

Szóval az lenne a kérdésem, hogy lehet ebből még kapcsolat? És, ha igen, akkor mik lennének azok a jelek, ahonnan tudhatnám, hogy már ő is többet érez, mikor már szinte tényleg nincs kettőnk közt tabu. Illetve, ha nem, akkor hogyan tudnám túltenni magam és beletörődni, elveszteni nem akarom mert nekem ő a legfontosabb az életben, egy igazi társ.

Szívesen fogadok tanácsot, véleményt, vagy más ilyen történetet.

Köszönöm. :) 18/F

2013. dec. 28. 15:04
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld. :)
2013. dec. 28. 15:45
 12/24 anonim ***** válasza:
Mond el neki, hogy ez neked így nem jó. Akkor hozza meg ő a döntést. Ha kellesz neki, akkor kiderül, ha nem... akkor neked nem lesz jó akkor és ott, de továbbléphetsz.
2013. dec. 28. 15:48
 13/24 A kérdező kommentje:
Ha most nem, de akár évek múlva? Ez a dolog idővel változhat benne?
2013. dec. 28. 16:01
 14/24 anonim ***** válasza:
talán igen talán nem. Képes lennél ezért évekig 'vegetálni'?
2013. dec. 28. 16:04
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem tudok mit csinálni az érzéseimmel, tényleg nincs másik ilyen ember, akivel bármit meg tudok beszélni, aki támogat és nem irigy, ha valami sikerül nekem. És attól függetlenül kapok tőle szeretetet, még ha nem is úgy... Meg aztán, ha úgy összejövök valakivel, akkor azt nem hagynám ki, amíg nincs semmi, addig nem kérhet számon.

Arról nem is beszélve, hogy vannak céljaim, amik jelen pillanatban azért lekötnek.

2013. dec. 28. 16:11
 16/24 A kérdező kommentje:
De úgy érzem, ha egyszer megkomolyodik és engem választ, ha ezt biztosra tudnám, akkor bármeddig tudnék várni.
2013. dec. 28. 16:13
 17/24 anonim ***** válasza:
hááát, majd látod...
2013. dec. 28. 16:22
 18/24 anonim ***** válasza:

Esélytelen amíg nem változol meg. Nem tekint rád férfiként csak egy barátnőre akinek farka van.

Szóval vagy megváltozol és teljesen máshogy bánsz vele , vagy marad ez. Ez egy dupla vagy semmi játszma

2013. dec. 28. 16:25
 19/24 A kérdező kommentje:
És hogy kéne megváltoznom??
2013. dec. 28. 16:44
 20/24 anonim ***** válasza:

Elég egyszerű mindössze 4 szó : ki - köll - mutatni - a -szexualitásodat.

Na ezt elérni már nem olyan egyszerű. Amolyan jófiúnak is kell lenned meg rossznak is. Nem lesheted minden kívánságát ellent is kell neki mondanod jópárszor mégha ezzel meg is sérted. Kis apróságoknál tök jól működik : pl hozd ide a távirányítót te meg azt mondod minek neked semmi szükséged rá majd ő idehozza ha kell.

Most ez random jutott az eszembe , de hasonlók. Továbbá ne legyél BUNKÓ. Lehet játékosan piszkálni meg cseszegetni néhol ahogy azt a legjobb haveroddal is csinálod.

Na meg igen azt se árt , ha tudja hogy te bizony megdugnád nem is 1x. Amit így kijelenteni rohadtul nem szabad. Hanem jelezni kell. Egy-egy kisebb célzás és ha a szemébe nézel vetkőzteted a szemeiddel vagy mit tudomom én , én is feltaláltam magam :D . Elég sokszor zavarba hoztam én is ilyenekkel és eléggé élvezte is dolgot.

De annyit is mondhatnék legyél férfi és legyen tartásod, hogy ne csak a kívánságait lesd és a lelkiszemetesládája légy.

2013. dec. 28. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!