Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyiküket válasszam? 23/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiküket válasszam? 23/L

Figyelt kérdés

Csongi kedves srác. Jólelkű, kissé naiv, szorgalmas és pontosan tudja, mit akar elérni. Szabadidejében szívesen bulizik. 22 éves

Peti sármos, öntelt srác. Gazdag, ebből adódóan az önbizalmával sincs gond. Humoros, nagy baráti körrel. 30 éves

Gergő komoly sportoló. Állandóan a pályán van, ha mégsem, akkor a csajokat fűzi. Ő is jóképű, népszerű a társai körében. Szabadidejében a kutyáival van, akiket nagyon szeret. 25 éves

Ti melyiküket választanátok a helyemben? Fiúk, lányok válaszát is várom! :)

2013. dec. 28. 12:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Csongi a legnormálisabb, bár nem tudom, hogy a bulizása nem menne-e a párkapcsolat rovására, ki tudja egyéjszakázik-e, fűzi a hölgyeket, stb. A másik 2 szerintem nem igazán jó, mivel az önteltség egy idő után simán válóok lesz, aki pedig fűzi a csajokat, az egyértelmű, hogy miért nem komoly kapcsolatra megfelelő személy.

Bennem mind a 3 srácból van valami, ezek: sármosság (nem mondták, de én úgy gondolom), jólelkűség, szorgalom, és a sport szeretete, illetve tudom mit szeretnék elérni. Nem vagyok bulizós, komolyabb kikapcsolódás híve vagyok, szerintem válassz engem :) 23/F

2013. dec. 28. 15:29
 32/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, nagyon tetszett a válaszod :)

Ugyan nem vagyok benne biztos, hogy a vége fele viccelődni kezdtél-e vagy sem....? De egy privát beszélgetéshez mindenképp meghoztad a kedvem!

2013. dec. 28. 15:32
 33/36 A.R. ***** válasza:
Hát te se vagy teljesen ép :DDDD Csongira szavazok a másik kettő átvág a palánkon mint a rohadt nád.
2013. dec. 28. 16:25
 34/36 anonim ***** válasza:
Csongi a kemény:D
2013. dec. 28. 16:37
 35/36 anonim válasza:
Attól függ te milyen személyiség vagy , de én Petit választanám :)
2013. dec. 29. 19:06
 36/36 anonim válasza:

Peti menjen csak k-rv-zni, ezzel egy opciót ki is lőttünk, beképzelt alakokat én se szeretem, pedig nekem sincs bajom a pénzel, igaz nagy baráti köröm is van, mégse tapadnak rám a pin-k. Meg ne 30 éves pasi maradjon a korosztályánál, én se fűzök +-7 ével eltérő lányokat!

Gergő-ket ismerve egy tipikus tömegemberkékről beszélhetünk, másik meg egy állandóan a csajokat fűzi című egyéntől komoly kapcsolatot akarsz? Te se vagy érett 23 évesen. Csongi egy f-sza gyerek lehet, ha tényleg mindent megad akkor hajrá, az meg kevésbé baj, ha szeret bulizni, csak hűséges legyen ;) 23 F Gábor

2015. jan. 11. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!