Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Melyiküket válasszam? 23/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiküket válasszam? 23/L

Figyelt kérdés

Csongi kedves srác. Jólelkű, kissé naiv, szorgalmas és pontosan tudja, mit akar elérni. Szabadidejében szívesen bulizik. 22 éves

Peti sármos, öntelt srác. Gazdag, ebből adódóan az önbizalmával sincs gond. Humoros, nagy baráti körrel. 30 éves

Gergő komoly sportoló. Állandóan a pályán van, ha mégsem, akkor a csajokat fűzi. Ő is jóképű, népszerű a társai körében. Szabadidejében a kutyáival van, akiket nagyon szeret. 25 éves

Ti melyiküket választanátok a helyemben? Fiúk, lányok válaszát is várom! :)

2013. dec. 28. 12:18
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
ha szexuális vonzónak találod az elsőt valamennyire akkor őt :D
2013. dec. 28. 12:28
 12/36 anonim ***** válasza:
Érzel valamelyik iránt is komolyabb érzelmeket? vagy ők megtetszettek most egy listán és filózol melyikkel kezdj el ismerkedni?
 13/36 anonim ***** válasza:
Elsőt. :D
 14/36 A kérdező kommentje:
termeszetesen mindharmukat ismerem, de sajat erzelmeket szandekosan nem akartam belevinni, kivancsi voltam hogy egy kivulallonak ennyi alapjan ki a legszimpatikusabb.
2013. dec. 28. 12:33
 15/36 anonim ***** válasza:
"gazdag" itt már eldőlt :D
2013. dec. 28. 12:35
 16/36 anonim ***** válasza:

Az első a jó választás szerintem, de te úgyis az öntelt gazdagot fogod választani.

Ó és a focista Magyarországon nem sportoló, hanem léhűtő.

2013. dec. 28. 12:36
 17/36 anonim ***** válasza:

bírom az ilyen 3,14csa kérdéseket akik megkérdezik kit válasszanak ? és mi mondjuk meg komolyan ?

azt válaszd amelyiket szereted !!!!!

ne azt nézd hogy ennek van pénze vagy stb.. ezt azért mert sportoló de majd rájössz bár 23 évesen lehetne ennyi eszed

2013. dec. 28. 12:39
 18/36 A kérdező kommentje:

miért a gazdagot választanám? ismersz? :D

egyébként az első felé húz a szívem, egyedül a kora zavar.

2013. dec. 28. 12:41
 19/36 A kérdező kommentje:

ahhh imadom a kotekedoket :)

nyilvan nem ez fog donteni, de ez csak egy kerdes, kivancsi vagyok, hogy masoknak melyik tipus szimpatikus.

2013. dec. 28. 12:42
 20/36 anonim ***** válasza:
Azért, mert az első egy évvel fiatalabb ne zavarjon.
2013. dec. 28. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!