Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szakított? Selena vagy Justin? És miért?
pedig mindenki értelmes választ irt
de téged mi a francért érdekel? soha nem értettem a búlvárhirek értelmét: miért befolyásol engem, hogy ki kivel jár, kivel szakitott stb.
a másik hogy milyen jogon szidsz itt mindenkit? te vagy az olyan értelmetlen, hogy ide teszed fel a kérdésedet, ne is várj "értelmes választ" ebben a kategóriában, főleg ha egy kökedvelten utált homofób p*csről kérdezel
és miért menjünk a GYK-ról? nem mi vagyunk az olyan hülyék akik ezt érdemlik, hanem egyesek -khmm... te- akik értelmetlen kérdéseket tesznek fel, és elveszik az időnket azoktól a kérdésektől, amikre tudnánk rendesen válaszolni
mig ezt irtam tuti hogy 20 kérdést feltettek, amikre tudtam volna vmi értelmeset irni!
Már bocs, de mi az, hogy "Ha Selena akkor azt írjátok, de komolyan indokoljátok, hogy mért ő, nem ilyesmit amiket írtok!!"?
Nem is ez volt a kérdés, hogy ha Sel, akk írjuk le miért!
Azt kérdezted, hogy ki szakított. És mindenki leírta, igaz, nem valami civilizáltan, de mindenki leírta a választ egyértelműen. Bár kicsit túl egyértelműen. :')
15. válaszoló: 1. ha szted értelmetlen a kérdésem akkor mért válaszolod meg és töltöd ezzel az idődet? 2. képzeld van aki szereti Selenát és Justint(pl én)és azért érdekel, mert sajnálom, hogy szakítottak.
16. pont ez az, hogy mindenki leírta, hogy Selena, de nem ilyesmiket kellett volna írniuk, hogy pl: "Mert átült az én farkamra"(mellesleg ezen nagyot röhögtem, jó poén) vagy: "mert átült az 1. válaszoló farkára" vagy: "mert rájött, hogy mégis a férfiakat szereti". Én normális indoklást kérek!
És köszönöm annak az 1-2 válaszolónak aki normálisan le tudta írni. Tiszteletem, hogy vannak ilyenek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!