Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ki szakított? Selena vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szakított? Selena vagy Justin? És miért?

Figyelt kérdés
Bocs, tudom, hogy már rég volt de én már tényleg nem tudom.. Kár értük..

2013. dec. 23. 23:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Selena rájött, hogy mégis s fiúkat szereti.
2013. dec. 24. 11:21
 12/22 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy normális válaszokat akarok! Ha Selena akkor azt írjátok, de komolyan indokoljátok, hogy mért ő, nem ilyesmit amiket írtok!! De geccik vagytok!!
2013. dec. 24. 12:42
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudom nagy veszekedés és selena lelépett. Féltékenykedés
2013. dec. 24. 13:16
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Már mondtam!!! Inkább az én furulyámon játszik!
2013. dec. 24. 17:22
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

pedig mindenki értelmes választ irt

de téged mi a francért érdekel? soha nem értettem a búlvárhirek értelmét: miért befolyásol engem, hogy ki kivel jár, kivel szakitott stb.

a másik hogy milyen jogon szidsz itt mindenkit? te vagy az olyan értelmetlen, hogy ide teszed fel a kérdésedet, ne is várj "értelmes választ" ebben a kategóriában, főleg ha egy kökedvelten utált homofób p*csről kérdezel

és miért menjünk a GYK-ról? nem mi vagyunk az olyan hülyék akik ezt érdemlik, hanem egyesek -khmm... te- akik értelmetlen kérdéseket tesznek fel, és elveszik az időnket azoktól a kérdésektől, amikre tudnánk rendesen válaszolni

mig ezt irtam tuti hogy 20 kérdést feltettek, amikre tudtam volna vmi értelmeset irni!

2013. dec. 25. 20:17
 16/22 anonim válasza:
62%

Már bocs, de mi az, hogy "Ha Selena akkor azt írjátok, de komolyan indokoljátok, hogy mért ő, nem ilyesmit amiket írtok!!"?

Nem is ez volt a kérdés, hogy ha Sel, akk írjuk le miért!

Azt kérdezted, hogy ki szakított. És mindenki leírta, igaz, nem valami civilizáltan, de mindenki leírta a választ egyértelműen. Bár kicsit túl egyértelműen. :')

2013. dec. 26. 16:28
 17/22 anonim ***** válasza:
60%
Én is féltékenykedésről hallottam Sel részéről. Amúgy láttam ,van itt még 75%-os, az eddigiek nem én vagyok.
2013. dec. 26. 16:31
 18/22 anonim válasza:
100%
Selena szakított Justinnal , mert féltékeny lett arra , hogy folyton kiscsajokkal lógott meg flörtölt + valszeg őt is elérte a kitörési szindróma ami Miley Cyrust is kínozza. Ki akarnak törni a Disney jókislányos szerepéből ami valljuk be Mileynak jobban sikerült. Körübelül ennyi
2013. dec. 26. 17:50
 19/22 anonim válasza:
77%
Selena szakított Justinnal mert ráült az 1. válaszoló farkára
2013. dec. 26. 17:51
 20/22 A kérdező kommentje:

15. válaszoló: 1. ha szted értelmetlen a kérdésem akkor mért válaszolod meg és töltöd ezzel az idődet? 2. képzeld van aki szereti Selenát és Justint(pl én)és azért érdekel, mert sajnálom, hogy szakítottak.

16. pont ez az, hogy mindenki leírta, hogy Selena, de nem ilyesmiket kellett volna írniuk, hogy pl: "Mert átült az én farkamra"(mellesleg ezen nagyot röhögtem, jó poén) vagy: "mert átült az 1. válaszoló farkára" vagy: "mert rájött, hogy mégis a férfiakat szereti". Én normális indoklást kérek!

És köszönöm annak az 1-2 válaszolónak aki normálisan le tudta írni. Tiszteletem, hogy vannak ilyenek is!

2013. dec. 26. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!