Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szakított? Selena vagy Justin? És miért?
Figyelt kérdés
Bocs, tudom, hogy már rég volt de én már tényleg nem tudom.. Kár értük..2013. dec. 23. 23:37
1/22 anonim válasza:
Selena mert átül az én farkamra.
2/22 QueenRavenna válasza:
Selena, mert átült az 1. farkára.
3/22 anonim válasza:
Selena mert azt mondta a második hogy átült az 1. Farkára
4/22 anonim válasza:
Justin, mert az 1. Válaszolóba törte a farkát.
5/22 anonim válasza:
Selena mert átült az első farkára és ezt leírta a második.
6/22 anonim válasza:
Szerintem mindketten amikor meghallgatták a másik zenéjét.
7/22 anonim válasza:
Szakítottak? Le vagyok maradva a kis gyökerek szerelmi életéből.
9/22 anonim válasza:
Selena mert ahogy olvastam átült az első válaszoló farkára :D
10/22 A kérdező kommentje:
Én azt kérdeztem, hogy ki és miért szakított, és értelmes válaszokat várok! Ha nem vagytok képesek értelmesen válaszolni egy kérdésre akkor tűnjetek a Gyakori kérdésekről!!
2013. dec. 24. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!