Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csabithatnam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csabithatnam el?

Figyelt kérdés

Van egy osztalytarsam akivel az utobbi idoben tobbet beszelgettunk, es szeretnem ha tobb lenne, tudom, hogy nem jo osztalytarsal kezdeni, de ebben az esetben nem erdekel. Mit tegyek, hogy ne tunjek tul nyomulosnak, de megis sikerrel jarjak el?

15 Lany

2013. dec. 22. 19:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá. Vagy jöjj zavarba, ha találkozik a tekintetetek..
2013. dec. 22. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
sokat beszélgettek.már sínen vagy. legyél őszinte. ha értelmes gyerek akkor ez bőven elég. :) sok sikert.
2013. dec. 22. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Írj rá most szünetben,amikor fent van beszélgessetek,és kérdezd mindig vissza.
2013. dec. 26. 19:46
 4/4 anonim válasza:
"tudom, hogy nem jo osztalytarsal kezdeni, de ebben az esetben nem erdekel."...majd ha szakítani fogtok érdekelni fog...és nagyon rossz lesz :( nem akarok rosszat,de szerintem tényleg ne kezj osztálytársal...persze,megvan az esélye hogy jól alakulnak a dolgaitok(és ha összejösszök remélem így is lesz),de ha nem akkor aztán tényleg rossz lesz látni őt nap mint nap :/ tapasztalat...
2014. jan. 11. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!