Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit mondjak mért törlöm ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak mért törlöm ki fb-ről?

Figyelt kérdés

Sokak szerint hülyeség az egész de azért elmondom.

Van 1 lány akivel majdnem összejöttünk aztán mégsem és most barátok vagyunk.De az a helyzet hogy én sokkal többet érzek mint barátság de neki van barátja és FB-n minden nap látom hogy irogatnak egymásnak és már nem bírom nézni.Gondoltam kitörlöm az ismeröseim közül de akkor nem tudunk barátok se maradni...

ötlet?

2013. dec. 21. 21:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Semmit
2013. dec. 21. 21:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Letiltod a Chat-rol, és hogy lásd, miket rak ki a falára... És ez majdnem olyan, mintha törölted volna... Nem látod.
2013. dec. 21. 21:53
 3/13 A kérdező kommentje:

huhh ez gyors volt :D jöhetnek még a válaszok..

esetleg aki nem értené annak irom hogy el akarom felejteni ..

2013. dec. 21. 21:54
 4/13 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy meg kell magyarázni.. azért mert és kész.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

elég ha kikapcsolod a show in news feed, vagy unfollow

ismerősök maradtok, és nem kell nézned amit posztol-> csak akkor látod ha rámész a profiljára

6/13 anonim ***** válasza:
Hogy neked kényelmetlen mások szerelmi életét figyelni.
2013. dec. 21. 21:56
 7/13 anonim ***** válasza:

Tudom milyen rossz:((((

Én úgy gondolkozok, hogy ha feladom sose kaphatom meg. Így maradt köztünk egy nagyon jó barátság, napról napra mélyebb.. rossz nagyon látni, hogy ott enyelegnek, de el kell viselni. Így minden nap beszélünk, néha találkozunk is.. a remény nem hal meg..

Sokszor énis dacot érzek magamba, hogy "jó mostantól nem írok..." de végül mindig inkább kedvesen írok, mert evvel építem a kapcsolatunk, ha nem írok se semmi, akkor attól csak még rosszabb lesz.

Ne feledd, egyszer majd megunják egymást, és akkor nem árt ha jóba vagy a lánnyal...

Sok sikert:))

18F

2013. dec. 21. 21:56
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha el akarod felejteni akkor torold le es ne ird, hogy baratok se tudtok maradni. Igy valoszinuleg hamarabb el tudod felejteni(foleg ha nem abban a varosban laktok es nagyon ritkan talalkoztok). Amugy a tiltas jo otlet. Nem tudom, hogy neki megjelenik-e ha letiltod, de ha igen es megkerdi, hogy mert tetted mondd el az igazat vagy talalj ki valamit.
2013. dec. 21. 21:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat kaptam pár nagyon jó választ ..köszönöm!! :))
2013. dec. 21. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Jobban-könnyebben felejtesz: tiltsd le!(tudom sz@r...)
2013. dec. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!