Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Most van először barátom... Már volt szájra puszi de még csók nem..... Azt mondta hogy nem szeretné elsietni de ma smárolni akar. Én még nem smároltam... Ma mondom hogy inkább halasszuk el mert fáj a torkom (torokgyulladásom van)... De nem halogathatjuk sokáig és szakítani sem szeretnék vele.
2013. dec. 16. 06:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :D
2013. dec. 16. 06:48
 2/6 anonim ***** válasza:
10 max.
2013. dec. 16. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát nagyon geyerekek lehettek, ha a szájrapuszi után előre meg kel beszélbi, hogy most csók is lesz

Kééeész

2013. dec. 16. 09:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Hat kossz -.-" Nem akarjuk h az osztaly megtudja ezert beszeljuk meg
2013. dec. 16. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy veletek mi van, az oszálynak mi köze?

Lehet én vagyok már öreg (26), de az osztályom sosem tudott olyat, amit nem akartam, hogy tudjanak.

Ez akkor is igaz volt, amikor osztálytárssal kavartam...de azt nem beszéltük meg, hogy holnap csókolózunk majd, mer ma még nem...Az első csók is spontán volt (amúgy pont osztálytárssal)

2013. dec. 16. 14:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat igen vasarnap beszeltem vele es igen osztalytarsam sosem gondoltam vna h osszejovok 1 osztalytarsal na mind 1 az utolso valasz nagyjabol jo de ha nem tudtok csak kritizalni akkor ink ne is irjatok semmit
2013. dec. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!