Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne csináljak? Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne csináljak? Szerintetek lehet valami?

Figyelt kérdés
Jött az osztályba 1 új lány és bejön nekem. Bennem bízik meg egyedül és én vagyok az osztályban a legjobb barátja szinte. Múltkor el is mondta, hogy csak nekem mond el mindent. Már elmondtam neki, hogy bejön nekem meg, hogy nagyon kedvelem. Ő elmondta nekem, hogy mikor volt 1 olyan fiú barátja akivel össze tudott volna jönni de nem sikerült mert a fiú barátja felültette azt mondta, hogy ezután mikor már nem volta barátok egyáltalán páran akartak vele járni de mindet vissza utasította. Azt mondja mindig, hogy vele senki sem járna én meg mondom neki, hogy én járnék de tudom, hogy te nem járnál velem. De ő erre nem válaszol semmit sem csak azt mondja, hogy jaj miért vagy ilyen pesszimista meg ilyesmi. És gondolkodtam, hogy megkérdezem tőle, hogy engem miért nem utasít vissza. Szerintetek jó ötlet lenne vagy inkább ne kérdezzem meg ezt tőle? Meg amúgy haverok is mondják, hogy bejövök neki mert velem nem szivózik egyedül velem beszél az osztályban fiúk közül csak. Bocsi a kis regényért :).

2013. dec. 21. 20:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Aranyos történet. :) korotok?
2013. dec. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!