Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékenység, mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékenység, mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

A barátnőm 60 kilométerre lakik tőlem, csak hétvégén találkozunk, ő 14 én 16. Most el akar kezdeni egy sportot ami ellen nincs kifogásom de egy sráccal csinálná aki segit neki... nem akarom hogy olyan sok időt töltsenek együtt... oké hogy barátok de alig ismerte meg és máris mintha legjobb barátja lenne.. nem akarom hogy túl sok időt töltsenek együtt.. szerintetek mit kéne tennem? megmondani hogy válasszon köztem és közte? nem akarok uralkodni felette,örülök neki hogy van mit sportolnia amit szeret... csak nem tetszik hogy olyan sokat lenne együtt a sráccal

hagyjam had sportoljon vagy mondjam meg neki hogy nem akarom hogy találkozzanak ? elég nehéz döntés

2013. dec. 17. 14:03
 1/6 A kérdező kommentje:
bocs hogy kétszer irtam hogy "nem akarom hogy olyan sok időt töltsenek együtt"
2013. dec. 17. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Milyen sportról van szó?

Egyébként meg túlzás, amit csinálsz. Hagyd rá. Ha kialakulna valami ezzel a sráccal köztük, az akkor is kialakulna vagy vele vagy mással, ha te tiltanád. Bízz benne - mert ez a párkapcsolat alapja. Ha nem tudsz bízni abban, hogy veled akar lenni, akkor minek jártok?

2013. dec. 17. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:
bizok benne de elég nehéz hogy én hetente egyszer látom, ő meg egy csomó időt eltöltene vele... tudom hogy szeret és én is szeretem csak nehéz...
2013. dec. 17. 14:08
 4/6 A kérdező kommentje:
és a sport parkour
2013. dec. 17. 14:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak ismételni tudok, tényleg nem tilthatod meg neki, és bíznod kell benne. Sajnos ilyen a távkapcsolat, ha elég erős a kapcsolatotok, akkor abba senki nem tud belemászni, ha pedig mégis, akkor sajnos az annyit is ért. Hagynod kell, hogy élje az életét, és legyetek együtt annyit, amennyit csak tudtok.
2013. dec. 17. 14:24
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a segitséged, bizok benne csak a jövőtől félek.. például attól hogy eltávolodunk egymástól, és ők meg közelebb kerülnek egymáshoz... gondolom érted

még egyszer köszi :)

2013. dec. 17. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!