Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek az egykori exem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az egykori exem miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Első nagy szerelem volt mindkettőnknek, együtt voltunk sok évet, majd a láthatóan ellentétes útirányaink miatt kezdeményeztem a szakítást. Ő kezdetben rábólintott, majd harcolt, dühöngött, féltékenykedett, stb minden volt, majd a családi elvárás miatt is, végül rábólintottam az újrakezdésre. Ő semmit nem tett a változás érdekében, kerülte ezt, majd a békülés ellenére találkozgatni kezdett az akkori "legjobb" barátnőmmel, én közben elköltöztem, új életet kezdtem, ők meg egymásra maradtak...pár évet lehúztak így, majd kb 2 éve (vagy3? nem tudom) szétmentek, az exem azóta már új kapcs.ban van...na ez csak a sztori, de a kérdésem amire irányul...mióta szétmentünk (valamivel később) kérem tőle azokat az egykori fotókat, amin nem EGYÜTT, hanem amiken én szerepelek egyedül illetve volt kollegákkal stb. Ugye míg az én volt barátnőmmel volt, akkor arra hivatkozva, később másra nem adta oda. Hosszas idő után én igyekeztem feloldani, hogy nem kell, ne adja vissza, tényleg nem kell, elengedtem. Erre rá 1 évre kb. (most ősszel) ír, hogy szeretné visszaadni stb, mire mondom jó, egy közös ismerős jön hozzánk decemberben küldje el azzal. Na, az ismerős írt, hogy nem hozza, mert az ex nem találja...újabb kifogás-gondolom. Kérdésem: miért nem adja oda vagy jegeli ezt a témát? 8!! éve vége ennek a sztorinak. Ennyi idő alatt csak oda tudja valaki adni ha annyira akarja, ha meg nem akarja, miért hozza fel újra? Szerintetek lehet valaki ennyire tényleg pancser, hogy sosem találja, vagy megtalálja de elfelejti feladni (ilyen is volt)? Vagy mi másért történik ilyen? (férjem azt mondja szerinte ez egy tudatalatti el nem engedés, mert ez az egy dolog van, amiért még megkereshetem, mert úgymond azok között kedves emlékeim vannak, amikkel ugye akkor nem foglalkoztam, mert nem arra koncentráltam). Szerintetek mi lehet ez mögött?Feledékenység, nem akarás, egyéb?

2013. dec. 20. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Vagy csak szimplán nem érdeklik a képeid.. De akkor Ugye miert hozta fel a temat, szóval zavaros. Tudja, hogy férjnél vagy?
2013. dec. 20. 21:01
 2/8 A kérdező kommentje:
igen én is erre gondoltam, hogy nem érdekli. ezért lepődtem meg minek hozza fel? azért mert eddig mindig szerettem volna visszakapni, aztán egy idő után már belefáradtam és őszintén meg is mondtam neki, hogy már nem kellenek, elengedtem, nem kellenek, tartsa meg stb. és tényleg nem foglalkoztam többet ezzel. aztán egyszercsak felhozta..persze hogy tudja, ismeri is a férjem, gyermekünk is van már. el is akart jönni hozzánk tavaly megnézni, mikor született de én eltereltem, mert vhogy nem éreztem hogy ennyi év és ilyen csúnya vég után a találkozásunk az otthonomban, frissen szülten legyen...nem. ok váltsunk egy egy emailt, de azért ne jöjjön el hozzánk...nem tudom, nem értem, azért kérdezem meg itt, hátha más jobban rálát kívűlről, mert én nem értem...lehet semmi nincs mögötte, sőt...de akkor ennyire balfék tényleg? hogy 8 évig ígéri, hogy visszaadja és sosem teszi meg és kamuzik hogy nem találja, elfelejti blablabla..? lehetséges..
2013. dec. 20. 21:08
 3/8 anonim ***** válasza:

véleményem szerint új kontaktot próbál meg veled teremteni és közvetlen kontaktot.

a szándékot nem nehéz kitalálni,kérdés csak az,hogy téged mennyire érdekel a dolog,érzelmileg mennyire vagy túl az exeden...

érdemes megjegyeznem,ha szereted,utálod,akkor nem vagy független tőle. ha viszont közömbös és a képek nem kompromitálóak,akkor könnyebb dolgod van,említésre nem méltó a dolog.

nem kell tudomást venni róla és kész!

2013. dec. 21. 06:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményedet. Mire gondolsz a szándék alatt?
2013. dec. 21. 08:03
 5/8 anonim ***** válasza:
a szándék alatt azt értem,hogy újra megpróbálja valamilyen módon felvenni a kapcsolatot (frissíteni) és ezt a módját választotta neki. a fényképekből szeretné felépíteni,feleleveníteni az esetleg szép perceket,órákat,napokat.....
2013. dec. 22. 08:30
 6/8 A kérdező kommentje:
hát ez ellentmondásos lenne, mert kapcsolatban van..hm nem tudom,valószínűleg sosem fogom megtudni az igazságot...:-/
2013. dec. 22. 19:06
 7/8 anonim ***** válasza:

igen ám,de egy kapcsolat is lehet felszínes.

az ember felében ilyenkor sok minden megfordul,át értékel dolgokat és rá jön dolgokra...

2013. dec. 23. 06:11
 8/8 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy bármit akarna tőlem, ezzel a lánnyal már végre családot tervez...és csak ritkán beszélünk akkor is keveset!
2013. dec. 23. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!