Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtudtam h hiányzom az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam h hiányzom az exemnek akit még mindig szeretek. Ez jót is jelenthet?

Figyelt kérdés
Azt nem tudom h olyan szinten-e mint ő nekem csak rémélni tudom. Lányok nektek szokott hiányozni az ex v csak annyi érdekel róla h jól van meg van-e? Ez akár ha jól csinálom a dolgokat újrakezdést is jelenthet? Én kérdezzek rá? v vmelyik barátnőjét kérdezzem meg h mit érez gondol rólam?

2013. dec. 18. 13:50
 1/2 zotanbro ***** válasza:
ne gyere ossze vele mert ugyis szakitani fogtok.
2013. dec. 18. 13:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem szoktak érdekelni, de attól is függ hogyan váltunk el. Viszont ha megtudtad hiányzol neki, akkor miért kérnéd meg még egy barátnődet hogy kérdezzen rá. De végül is megteheted.
2013. dec. 18. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!