Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja megmondani azt, hogy miért szakított velem?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel nagyon jó volt a kapcsolatunk, de mégis egyik pillanatról a másikra itt hagyott és a mai napig nem mondta el az indokot, hogy miért hagyott el. Pedig azóta többször is beszéltünk és nagyon jól éreztük egymással magunkat. Viszont azt mondta, hogy most időre van szüksége, én kérdeztem tőle, hogy valami rosszat tettem? Erre az volt a válasza, hogy velem nincsen semmi gond. Miért nem meri megmondani, hogy miért nem akar velem lenni? Olyan nagy kérés ez? Nem haragudnék rá még akkor sem, ha azt mondaná, hogy nem szeretett, vagy kiszeretett belőlem, mert van ilyen. Rosszul esne, de elfogadnám. De így sajnos nem tudom lezárni ezt a kapcsolatot, mert él még bennem a remény, hogy visszatér hozzám. Ti mit tennétek a helyemben? Miért nem tudja elmondani az indokot?2013. dec. 15. 18:47
11/14 A kérdező kommentje:
Tudom, de még csak okot sem adtam soha arra, hogy féltékeny legyen. Még azt is megengedtem, hogy a facebook üzeneteimet olvasgassa... Nagyon nehéz így. :(
2013. dec. 15. 19:41
12/14 anonim válasza:
Hát,figy,majd találsz mást, fel a fejjel:))
13/14 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, csak nehéz így elengednem. :S
2013. dec. 15. 20:31
14/14 anonim válasza:
A kérdés helyesen:
Miért nem tudja azt, hogy miért szakított velem?
Mert hidd el, ő sem tudja. Egyszerűen éretlen még egy kapcsolatra. Beengedett az intim szférjába, és mostanra ez kényelmetlenné vált neki. (L.: 4-es kommented.) Az egészből nem tud semmit, csak azt érzi, hogy ez így nem okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!