Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom szakítani akar? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lényegében annyi az egész hogy négy és fél hónapja vagyunk együtt nekem ő volt az első és nagyon szeretem...Viszont két hete mondta h nem tudja mit csináljunk alszik még rá egyet h mi legyen kettőnkel megbeszéltük h nem veszekszünk stb és megprobáltuk újra mondjuk mikor anya rákérdezett h mi volt ez a szakításos azt mondta semmi féle szakításról nem volt szó és engem is lehurogott h mér mondtam ezt. Tegnap este is fent volt nálunk megkérdezte hogy mit vegyem nekem karácsonyra és utánna le is feküdtünk és még mondta is hogy ma együtt tudunk aludni mert nem kell menni dolgoznia. Ma reggel mikor felhívott azzal a hirrel fogadott h este jön fel mert beszélnünk kell nagy nehezen kihúztam belőlle hogy szakítani akar vagyis h nagyon afelé hajlik de majd este elmondja h miért.. Pedig ebben a két hétben semmmi beszekedés nem volt rendesek voltunk egy mással meg minden.... Mit csináljak? Nem akarom elengedni... :/2013. dec. 13. 13:07
1/3 anonim válasza:
Meg kell várnod a ma estét és meghallgatnod.
3/3 anonim válasza:
A kapcsolatotok nem tul hosszu még. Korotokat nem tudom, de nem is lényeges annyira. Viszont az befolyásolo tényező lehet számodra, hogy neked ő volt az első. Ez normális hogy ragaszkodsz hozzá, s ugy éled meg hogy mással el sem tudod képzelni a jövödet. Viszont egy kezdetleges kapcsolatnál, ha nem vagytok összhangban, s vannak gondok , amik nem megoldhatok, mert nem illetek egymáshoz vagy másra vágyik valamelyikötök, jobb elengedni a másikat, mert minél jobban huzzátok,annál több a szenvedés, a vita, s utána annál nehezebb a felejtés. Itt a kérdés az, hogy miért merült fel a szakítás gondolata. Ezt kell megtudni,megbeszélni, logikusan átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!