Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne csinálnom, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teknikál kérdése:

Mit kéne csinálnom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval most éppen benne vagyok egy kapcsolatban még csak egy hónapja tart de miután csókolóztam a sráccal sajna kiderült hogy mégsem érzek iránta szerelmet csak bejön de nem szeretem és mivel járunk de ő meg belém esett teljesen, így félek közölni vele hogy mégsem szeretem szóval ha elhív randizni kifogásokat találok ki meg ilyenek azaz most úgy döntöttem hogy megvárom hogy ő szakítson velem de ez jó így? Vagy máshogy kéne tennem?

2013. dec. 11. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
én megmondanám neki, hogy nem vagyok bele szerelmös.
2013. dec. 11. 17:30
 2/7 zotanbro ***** válasza:
szsakits vele es kesz.. ne huzd tovabb.
2013. dec. 11. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb veled egykorú ugyan így van...:) Csak belemennek egy kapcsolatba és rábízzák a véletlenre, lesz ami lesz alapon...Azt hiszik, hogy majd később bele fognak szeretni a párjukba :D Én ezt hülyeségnek tartom :) De valahogy majd csak megoldod :D Csináld úgy, ahogy szeretnéd, nehogy már mi mondjuk meg, hogy mit tegyél.
2013. dec. 11. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
én mindenki értek hogy nekem kéne tudnom meg szakítsunk csak az a baj hogy ő azt hiszi hogy én is szeretem mert jó párszor még a csók előtt mondtam neki szal ez kissé rizikó tényező meg a másik hogy az előző kapcsolata nagyon nem végződött jól nagyon rosszul volt utána és ha szakítanék vele megint ez lenne amit meg nem szeretnék.
2013. dec. 11. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnálatból ne legyél együtt vele...A "szeretlek" szóval meg vigyázni kell...Ma már mindenki ezzel dobálózik, pedig azt se tudják, hogy mit jelent igazából.
2013. dec. 11. 17:50
 6/7 anonim ***** válasza:
A legkegyetlenebb megoldást találtad meg. Ne játszadozz, mondd meg az igazat.
2013. dec. 11. 18:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is csináltam ezt, és utólag rájöttem: szakítanom kellett volna vele azonnal, amint észrevettem a nem létező érzéseimet.
2013. dec. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!