Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak! Igaz az az állítás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Igaz az az állítás hogy "minden férfi életében egy nő létezik, a többi csak az árnyéka"?

Figyelt kérdés
Sok fiú haverom van és sokaknál látom hogy megmarad 1 lány akit X évig szeretnek akármilyen hülye is legyen a csaj,a többi lányt meg nem gondolják olyan komolyan.De leht csak én látom rosszul.Szerintetek? :) Ja és még azt is hozzátenném hogy ez az állítás nőkre nem igaz.Nekem sok pasim volt és mindegyiket ugyanúgy szerettem.

2013. dec. 10. 15:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"még azt is hozzátenném hogy ez az állítás nőkre nem igaz.Nekem sok pasim volt és mindegyiket ugyanúgy szerettem."

Muszáj volt felnevetnem. Attól még hogy nő vagy, nem ismersz mindent nőt. Ahogy a férfiakra, úgy a nőkre vonatkozóan se általánosíthatsz saját egyedi tapasztalat alapján.

Pl. rám sem igaz az, amit a nőkről állítasz. Nem szerettem ugyanúgy minden férfit az életemben. A tiniszerelmek említésre sem méltók, az első nagy szerelem pedig a mostani mellett törpül el, pedig akkor óriásinak gondoltam. Most meg úgy érzem, óriási bajban lennék, ha elveszíteném a páromat. Nem hiszem, hogy találnék valaha is hozzá foghatót.

2013. dec. 10. 15:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez általánosítás. Szóval nem.
 13/13 anonim ***** válasza:
Volt aki mar probalta,az ajto tesztet?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!