Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet parkapcsolati...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet parkapcsolati teren szerencsetlen emberbol szerencses?

Figyelt kérdés
Olyan aki onbizalomhianyos,depivel kuzd,csunya es huszonevesen nem volt soha senkije sem.

2013. dec. 7. 22:19
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
egyebkent pedig nem latom a kommentben a sajnalkozast inkabb csak egy kerdest. :)
2013. dec. 7. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Én tavaly döntöttem el úgy hogy változni kell.

Én is otthon ülő, semmit tevő kocka gyerek voltam, bár jártam társaságba de nem éreztem velük jól magam.

Én eldöntöttem hogy változtatni fogok, jártam el dolgozni mellette de elég rossz hely volt. Otthagytam a munkát és elmentem máshová. Elmentem konditerembe csak így egyedül hogy kikupáljam magam. Ott megismertem pár tagot akik segítettek mindenbe, és összebarátkoztunk, aztán elkezdődött a társasági életem eljártam buliba, még több embert ismertem meg, jól is éreztem magam. Már jobb volt a megjelenésem a szokásosnál hihetetlen sok önbizalmat adott nekem, csak a ruhatár változtatása, aztán tanultam az új dumákat, lett egy komolyabb érdeklődési köröm, abba merültem el. Persze ismerkedtem csajokkal bulikba de egyikkel sem jött össze semmi.

A jelenlegi barátnőmet olyan helyen ismertem meg ahol eddig is megismerhettem volna, egyszer ránéztem majd ő is rám én elfordultam, de odamentem hozzá mert ismerősnek tűnt (de tényleg) de kiderült hogy még új a környéken és nem ismer senkit. Na akkor én beavattam őt a dolgokba körbemutattam neki a várost, elvittem szép helyekre, a környéken csak hogy ismerje meg. Jókat beszélgettünk, elvittem magammal picit szórakozni is, ő is barátokra talált, majd összejöttünk.

A dolog lényege a változás!

2013. dec. 7. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
ha akkora nagy bajod van akkor meg menj el pszichológushoz hát istenem...hihetetlen, hogy nem bírod felismerni a helyzeted és nincs akaraterőd változtatni azon.
2013. dec. 7. 23:57
 14/18 A kérdező kommentje:
13-as Valaszolo:Senkin nem irta h rolam van szo... :)
2013. dec. 8. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:

Üdv!

A neten van egy csomó személyiségfejlesztő e-könyv,keress rájuk,sokat segíthetnek. Én így tettem,és már kezdem elfogadni magam. Szolid srác vagyok,és most már el tudom fogadni. Rájöttem,nem kell mindenkinek nagy dumás,vagány srácnak lenni. Már az sem zavar,hogy vékony vagyok. Sok vézna embernek van nője.

2013. dec. 20. 13:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Olyan, hogy szerencsés/szerencsétlen ember nem létezik. Időnként mindenki oldalára odaszegődik a szerencse, de ez ritkaság, és kár is benne reménykedni. Akit te szerencsés embernek tartasz, az valójában megdolgozik azért, hogy sikerüljenek a dolgai. Előre tervez, számba veszi a buktatókat, tesz róla, hogy ezeket elkerülje, stb. És teljes emberként kiáll a céljaiért! Aki majdcsakleszvalahogy módon él, az tartja magát örök áldozatnak, szerencsétlen embernek.
2013. dec. 20. 14:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Utolso ket valaszolo:

Koszonom a komentet. :)

Utolso: Van sok ember aki tesz a szerencseert es meg sem sikerul neki es sok embert meg mintha uldozne a szerencse...En ezt tapasztalom.

2013. dec. 22. 18:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem jól tapasztalod. Megpróbálom érthetőbben elmagyarázni. Tegyük fel, hogy le akarok fogyni. Laptop elő, internet, fogyókúrák, 90 napos diéta, jaj de jó, megtaláltam, vágjunk bele! Megy az idő, kínlódok, de kiatartok. Sikerül a végén? Nem. Azért, mert szerencsétlen vagyok? Lótüdőt! Azért, mert nem mélyedtem bele eléggé a témába, és az első nekem szimpatikus módszernél megálltam.

Na, most elmesélem, hogy VALÓJÁBAN hogy csinálnám, ha belevágnék:

Laptop elő, internet, fogyókúrák, aztán legalább egy hónap utánajárás. MINDEN módszert elolvasni, de nem csak a módszert, hanem a fórumokon a tapasztalatokat, stb, stb. Amikor kiválasztottam a módszert, akkor körbejárni a témát, hogy milyen buktatók jöhetnek: szilveszter, gyerek születésnapja, húsvét, vagy bármi, amikor illik bezabálni. Vagy, összeegyeztethető-e a munkarendemmel, mit szól hozzá az asszony? Hajlandó lesz-e kétfelé főzni, ha úgy alakul? Sb, stb.

Amikor minden együttáll, csak akkor vágok bele, de akkor aztán vigigcsinálom, ha cigánygyerekek potyognak az égből, akkor is. Sikerülni fog? Igen! Azért, mert üldöz a szerencse? Lótüdőt! Azért, mert megtettem MINDENT, hogy sikerüljön.

2013. dec. 23. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!