Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz ez a mondas"ha nem szeretsz bele valakibe az elso harom percben, akkor soha nem is fogsz"?
Hihetetlen szenvedely van koztunk,pedig abban a helyzetben vagyunk,hogy titkolnunk kell.De nem igazan sikerul.Es amikor egyutt vagyunk akkor is nagyon hevesen szerelmeskedunk,mint ket orulten szerelmes fiatal:)
Sajnos a helyzetem az amit merlegelnie kell.Nem rendelkezem semmivel amirol almodott,csak a kulsom es a szemelyisegem egyeztetheto ossze a vagyaival-na meg a szexualitasom.De a korulmenyeim...ellenem szolnak:(
Szerintem meg csak simán du..gásra tart, mert ebben vagy jó szerinte. Másban - szintén szerinte - nem vagy jó. De milyen jó dumája lehet a srácnak ha ezt beveszed, ezt a körülményekről, személyiségekről szóló szöveget. De cserébe meg levarr amikor akar..
Hm... igazából tetszik az egyéniséged, s nagyon vonzónak tartom, amilyen finomságról árulkodnak szavaid, s ahogy törődsz másokkal. Beszélgetnünk kellene, mert felkeltetted az érdeklődésemet. Szerintem így egy privátot, s folytassuk ott, aztán telefonon, s ha igazam van akkor személyesen. Ok?
Ez a lehető legnagyobb hülyeség.
Lehet akármilyen jó az első benyomás, ha utána nem igazolódik be. Hogy szerethetnél bele valakibe, akit nem is ismersz igazán? Életem legnagyobb szerelmét először észre sem vettem, több hónap kellett, hogy kialakuljon az érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!