Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vékony fiú, duci lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony fiú, duci lány?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tetszik egy lány, szoktunk irogatni (már régebb óta ismerjük egymást, amolyan barátok vagyunk) és elhívtam találkozni. Nagyjából egymagasak vagyunk (173 cm) viszont én elég vékony vagyok (55 kg) ő viszont duci (65 kg kb). Nekem így tetszik, valahogy nem tetszenek a nagyon vékony lányok. Szóval engem nem zavar, viszont lehetnek ebből gondok? Őt zavarhatja-e, mások nem bámuknak meg stb.? 14f

2013. dec. 6. 23:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

mindig vannak olyanok akiknek nem tetszik valami és beszólnak.. ez minden párral előfordulhat, még akkor is ha tökéletesen illenek egymáshoz ( aki beszól lehet, hogy pont ez nem fog neki tetszeni ) de az a fontos, hogy titeket ez ne érdekeljen. mégis kit érdekel, hogy mások mit gondolnak? kakiljátok le jóó magasról mások véleményét, csak egymással foglalkozzatok

az lehetséges, hogy megbántod, ha megkérdezed.. de jobb lenne mindent megbeszélni

2013. dec. 7. 16:17
 12/12 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem meg a válaszolók elmebetegek!(Tiszt. a kiv.)

1. "Nálam is hasonló volt a helyzet...lány 171 cm/133 kg"

A te mangalicád hol hasonlít egy fiatal csinos lányra, te agyhalott??!!

3. "173 cm-hez hol a jó büdös csudába körvér egy 65 kg-s lány????

Még hozzád képest sem duci, normál testalkatú, te pedig vékony.

Egyáltalán nem lenne feltűnő ennyi eltérés, még ha kétszer olyan széles lenne mint te, akkor sem lenne durva."

Nem azt írta hogy kövér, te diszlexiás! Azt írta hogy duci. Végre valaki helyesen használja ezen az oldalon ezt a szót! A duci azt jelenti hogy 5-10 kiló felesleg van rajta! Nem pedig 133 kilós hízókat!

Miután a srác 14, így a lány is 13-14 éves lehet! Ha 24 éves kész nő lenne, akkor 173/65-tel tényleg normál alkata lenne. Amolyan átlagos! De 13-14 évesen még meg sem közelítik a lányok ezt az érettséget!

A kérdező srác sem vékony! Pont most nyúlt meg! Az meg hogy ha kétszer olyan széles lenne a csaj mint a srác és az sem lenne durva, az bizony elárulja hogy mekkora nyomorék gondolkodású vagy!!

2013. dec. 8. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!