Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy problémám van egy depressziós lányt szeretek mit tegyek?
Szóval a lány akit szeretek az most lesz 18 éves, de én még csak 16 leszek januárba, ettől függetlenül szeretem és kötődök hozzá.
Rendszeresen beszélek vele és már egyszer jártam vele 1 hónapot de szakított úgy hogy engem meg se kérdezett mi legyen csak úgy magába eldöntötte.
Ezek után meg el kezdett velem bunkózni. de most decemberbe mondta nekem,hogy ad egy utolsó esélyt de csak mint barátok és nem adhatok ölelést se.
Állítólag kötődik hozzám és szüksége van arra, hogy beszéljek vele mivel depressziós.
Mellé teszem még, hogy belülről nagyon gyenge vagyok de az elmondása szerint a lelki világom nagyon szép. Mellesleg mivel depressziós még durvább is mint más emberek.
Válaszotokat előre köszönöm:)
(1. kérdésem volt)
ez nem a depressziótól van. ne vedd be
gyakorló depressziósként írom.
Az a baj, hogy én nem olyan vagyok mint a többi fiú hogy tudnék mást keresni. Nekem látnom kell a lányban egy két dolgot ami másban nincs.
Nincs más az életébe mivel csak bennem bízik meg aki fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!