Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy maradjak?
Lassan fél éve vagyunk együtt a párommal, de sajnos nagyon elfoglalt ember és alig jut rám ideje. Tudom, hogy szeret és én is viszont szeretem, de nem bírok megbarátkozni a heti 6-7 óra találkával...
Szerintetek tartsak ki mellette vagy jobb lenne továbbállni?
Aki szerint meg fiatal vagy áldozatot hozni az nem tudom hogy képzeli el a kapcsolatot mindent a másiktól várni miközbe ő meg semmit? Ez nem kapcsolat. Az önzés!!
De jobb is megszabadulni egy olyan siránkozó örökké elégedetlen partnertől aki nemhogy mellettem állna támogatna és segitene a céljaimban, partner lenne a gondok megoldásban hanem csak cseszeget és a kilépésen gondolkozik miközben egy szalmaszálat nem tett még keresztbe a kapcsolatért holott én egy jobb életért, az ő kényelméért is dolgozom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!