Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kérdezzek rá hogy most mivan?
Azért arra kíváncsi lennék kinek volt igaza vagy kinek nem.
Mert nem biztos h csak a faszi a hibás.
Valami példa?
Csak hogy érezzük a súlyát annak h elkönyveljük kinek kéne a másikat keresni inkább...
Szóval min ment az autóban a vita?
Na így már más. Szóval mindig neki van igaza.....
így már igazat adok neked.
Nem neked kéne írni....de ő meg sz--arik rád ami egyértelmű, és amiből következik h nem vagy elég fontos számára. A végkifejletet meg gondolom te is kitalálod.
de, valószínű h ő nem fog írni, viszont mihamarabb pontot kéne tenni a végére, és ha csak nemakarsz még napokig , hetekig ezzel kínlódni akkor valami frappánsat büszke szöveget írsz neki.
mondjuk...köszönöm ezt a fantörpikus időt amit veled töltöttem, és köszönöm a legutóbbi szívből jövő kedves szavaidat, de úgy döntöttem új vizekre evezek...
(lehet h ez után írna majd valamit, h de én szeretlek meg kicsim meg bla bla bla, de ugyanúgy csak huza-vona lenne az egész)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!