Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor én vagyok nagyigényű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én vagyok nagyigényű?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Egy ideje foglalkoztat ez a kérdés, senkivel nem beszéltem még róla, nem tudom hogy esetleg lehet-e igazam ebben a témában.

Tehát, a barátommal lassan 1,5 éve vagyunk együtt. Nagyon szeretjük egymást minden rendben, kisebb dolgokat leszámítva. Általában hétvégente találkozunk, egyszer ő jön egyszer én. Mostanság azon megy a vita, hogy neki gondot okoz ha esetleg 2 hétvégén egymás után neki kell jönnie, mondván úgy van megbeszélve hogy egyik héten én egyiken ő. De azért mégis csak általában a fiú szokott menni a lányhoz..vagy csak én vagyok maradi. Meg most nem értem ez neki miért okoz ekkora problémát,szeret itt lenni. Másik dolog pedig hogy a lassan másfél év alatt egyszer nem kaptam virágot, nem vitt el sehova (kivéve mozi meg mondjuk meki de az is ritkán)...én nem várom el hogy mindig menjünk valahova vagy kapjak valamit.Egyáltalán nem, csak néha jólesne egy kis meglepetés, figyelmesség stb. Főleg hogy hallom a lányismerőseimtől hogy ők itt voltak ott voltak, ezt kapta...Neki ezt nem merem mondani, nem akarom megbántani ezzel,egyszer tettem már egy megjegyzést..az volt a válasz hogy majd valamikor elvisz valahova(évek múlva) Lehet hogy én vagyok nagyigényű, mondjuk egyáltalán nem tartom magam annak. De kíváncsi lennék a Ti véleményetekre is.

2013. nov. 27. 22:54
1 2
 11/17 anonim válasza:
Egy cipőben járunk, sajnos az én párom is olyan hogy nem lep meg semmivel. Elmondtam neki hogy ez a bajom másnap kaptam egy bonbont azt szevasz. Azóta ugyanúgy sz.ik rám. Vannak ilyen típusú emberek akik nem veszik észre hogy mi kell a csajnak, virág, csoki, nyaklánc, kutyafüle... Erre fel kell hívni a figyelmet... nem sokára születésnapom és komolyan el kellett nekem mondani hogy miből válasszon hogy ha meg akar lepni. Vette a lapot sztem meglep valamivel de am szerencsétlen nem gondol magától ilyenre. - Am az előző kommentelőnek aki azt írta hogy vonatjegyért kaját cserébe kért a srác , na bakter te is jó hülye vagy. Az ilyen ember kapálja el magát élve. -
2013. nov. 29. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:

11.

Akkor minek jártok vele?Miért nem kerestek egy normális srácot?Megy a sírás de nem látom,hogy egy normális srác a környezetemben kapna esélyt a magadféle csajoktól!

2013. nov. 29. 11:45
 13/17 anonim válasza:
100%
hát ha már 1,5éve együtt vagytok, akkor igazán meg lehet tőle kérdezni ilyeneket, mivel eddigre már össze kellett szoknotok annyira, hogy megbeszéljetek ilyeneket. az én férjemet le se lehetett volna kötözni, hogy ne jöjjön hozzám, még csak 1hete jártunk, de a következő héten már jött hozzám, pár héttel később meg már majdnem minden nap, és méghozzá biciklin, kb 20km-t. nem mindig hozott ajándékot, de nem bántam, elég volt, hogy ő itt volt. persze hétvégenként eljártunk meg voltunk koncertekre is, meg hasonló. (és ez nem volt olyan régen kb 2éve) én csak azt mondom, hogy ha igazán szeret nem kell neki könyörögni, hogy menjen hozzád. 19/L
2013. nov. 29. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez a pasi nem szeret téged. Nme, nincsenek nagy igényeid, csak egyszerűen nem ő a te embered. Találsz idővel enánánál küönb pasit, aki a tenyerén hordoz. Kár pazarolnod az idődet egy ilyen fiú mellett és rágódni.
2013. nov. 29. 15:17
 15/17 anonim ***** válasza:
Bocsánat a helytelen írásért.
2013. nov. 29. 15:18
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem maradi van, meg alapból hülyeség szerintem amit írsz.

A párommal mi egy éve vagyunk együtt. Mi is hétvégente tudunk csak találkozni, mert más megyében lakunk ő sulizik még, én dolgozom. Egyik héten ő jön, másikon én megyek. Nem tartanám túl fairnek, hogy többször jöjjön, mint én. Mindkettőnknek ki kell fizetni az útiköltséget, plusz az út csak oda 1,5 óra busszal...

Virágot én sem kaptam még tőle, de nem is várom el, elég hogy érezteti, hogy szeret. A virág meg ezek az apróságok csak eszközök...

2013. dec. 9. 22:05
 17/17 vakondka ***** válasza:

Szia.

Szerintem abszolút igazad van. Ez így nem kapcsolat.

Olyan mintha csak megszokásból lenne veled, nem szerelemből. Nem hiszem hogy így viselkedne ha igazán szeretne téged :(

2013. dec. 9. 22:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!