Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se szüleim, se batárom senki sincs?
Én nem szépítem magam az elején sem! :) De ha segíteni kell pakolni szólj nyugodtan!
Bár a lehetőségeidet nem ismerem, de bármekkora áldozat is, hidd el jobban jársz ha különváltok. 17 évesen ismerkedtetek meg, gondolom első szerelem - ez így szokott lenni. De hidd el nekem, nincs értelme 21 évesen beletörődni abba, hogy neked ez jutott! Ne tedd! Gondolom félsz meglépni amit meg kellene, mert nem tudod mi lesz utána. Biztos pont az életedben a párod, még ha olyan is amilyen. De csak ezért ne maradj vele! 21 évesen ne vágd tönkre az életed ezzel! És inkább most, mint 35 évesen 2 gyerekkel és néhány pofonnal később....
ott kell hagyni az ilyet
van olyan hely ahova mehetsz?
Mindenképpen hagyd ott ezt a pasit. Idővel jobb lesz, megtalálod a helyed a világban, remélhetőleg egy másik fiú mellett. Ne pazarold el a fiatal éveidet egy ilyen személyre, aki nem becsül meg. Ez csak egyre rosszabb lesz, ha vele maradsz, nem hinném javulna a helyzet. Teljesen fel fog őrölni ez a kapcsolat. Még mindig jobb egyedül lenni, mint társas magányban megszokásból, boldogtalanul. Sok erőt kivánok és állj ki magadért, ennél sokkal több jár neked.
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!