Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka egy ilyen változásnak?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársnőm, akivel nagyon jóban vagyunk (voltunk). Én már nagyonrégóta szeretem, de nem volt bátorságom elmondani neki. Nagyon sokat dumáltunk, megminden, most nem részletezem. De kb két hete mgromlott a kapcsolatunk. Alig beszél velem, rám se néz, látszik hogy az egészből eltűnt valami "szikra". Pedig nem sértettem meg, nem csináltam neki semmi rosszat. Az egyetlen dolog, amit tettem, az az, hogy megkérdeztem, nem megy-e néha gyalog haza (messze lakik a város másik oldalán), mert elkísérném egy darabon, ugyanis arrafele lesz dolgom. Azt mondta, nem. A hétvégén végre el akarom hívni egy randira, ám tudni szeretném, hogy nem rúgom-e magamat seggbe. (3 éve szeretem, nem akarok hibázni).2013. nov. 27. 17:39
1/2 zotanbro válasza:
nem lehet hogy megtudta valahonnan hogy szerted?
2/2 anonim válasza:
Nekem is így volt, tök jóba voltunk, még néha haza is kísértem (nem volt nehéz, mert majdnem szomszédom) meg sokat dumáltunk, bár nem volt egy bőbeszédű csaj. Utána egyszer csak már nem mosolygott úgy rám, összejött egy k*csög gyerekkel, jól megaláztam magam miatta. Ja nekem is osztálytársnőm és már 3 éve sz*pok vele, kezdtem kibékülni, erre megint összejött egy másik nagyon értelmes gyerekkel. Ennyi... :( Ha nem akarsz csalódni, szerintem hagyjad, ha nemet mond nincs sok esély. Nagyon ismerős helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!