Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka a hirtelen változásnak amin a párom átment? ( bővebben lent. )
14:40
Nem tudok róla hogy " megütötte volna a bokáját " de végső soron előfordulhat.
szerintem apró dolgokban még most is hanyag
amikről beszél azok nagyobb jelentőségű dolgok, azokat mindenki még a figyelmetlenek is észben tartják
szóval szerintem nem változott, te nem látod jól, mikre figyel és mikre nem, csak általánosítottál nála
14:51
Nem általánosítottam... minden téren változott... ezek a legfeltünőbbek hogy tavaly dec.4.én kezdett mikulásra ajándékot KERESNI. Idén már egy hete megvette. De olyan apróságokban is változott mint pl a találkáink... sokkal többet beszélgetünk a szexben is egészen másképpen viszonyul hozzám gyengédebb bújósabb lett. Gyakrabban járunk el szórakozni vagy sétálni és újabban nem én unszolom őt hogy menjünk hanem fordítva.
Moszuke
3.5 év kellett neki hozzá? Nem tudom... de ha eddig nem szeretett volna akkor miért lett volna mellettem?
Szóval szerintem nem most szeretett belém de lehet hogy tévedek. :)
kár hogy nem tudjuk úgy megismerni a párunkat, hogy tudnánk mi van rá hatással, és mi nem
lehet egy film, egy könyv hozott benne tudati ébredést, vagy a haver elcseszett párkapcsolata, ki tudja
a semmi a legvalószínűtlenebb indok
szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!