Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan valljam be neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan valljam be neki hogy már évek ota bele vagyok esve és csak ő kell nekem?

Figyelt kérdés
Sajnos elég félénk vagyok, de más pasival egyszerűen nem tudok és nem is akarok lenni csak vele!! Viszont nagyon ritkán beszélünk és nem is az interneten akarom kialakitani vele a kapcsolatot. Mi a jó alkalom erre.? Egyáltalán bevalljam? Tudom hogy tetszem neki.. 18 L

2013. nov. 26. 22:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Írd meg neki az érzéseidet :)

Az érzelmeket nem kell titokban tartani :)

2013. nov. 26. 22:24
 2/13 zotanbro ***** válasza:
ha tudod hogy tetszel neki akkor mire vársz?(ha már ő nem lép..) vagy adj neki egyértelmű jeleket hogy neked is bejön ő és akkor talán ő lép ha te nem akarsz.
2013. nov. 26. 22:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha tudod,hogy tetszel neki akkor mi gátol? Holnap suli után elmondod neki.
2013. nov. 26. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:

Húh , remélem nekem is van egy ilyen lány , aki így érez irántam :P

Nekem is van egy lány , aki már évek óta tetszik , és szerintem én sem vagyok közömbös számára , mégsincs semmi :\

2013. nov. 26. 22:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szólj neki, vallj szerelmet.

Nem kizárt, hogy célt érnél egyből. De lehet, hogy nem.

Sosem tudod meg, a bizonytalanság rosszabb. Lépj, amig el nem happolják előled. Amikor már két éve együtt lesz valakivel, akkor eléggé esélytelen a dolog. Most még nem.

2013. nov. 26. 22:28
 6/13 A kérdező kommentje:
4. Ezzel én is így vagyok. Mindenki kölcsönösnek látja de egyszerűen nem visz rá a lélek hogy elmodjam. Hamarabb betegszem bele abba h be kell vallanom mint hogy elmondjam.:/
 7/13 anonim ***** válasza:
Ezt ne nevezd platoi szerelemnek! Ez azert sokkal de sokkal szerencsesebb helzet. Vmi modot talalnod kell,hogy tudasd vele . Es fogsz is talalni,ha igazan akarod ot! Invitald meg egy talalkozora:)
 8/13 anonim ***** válasza:
inkább valld be oszt ha vissza utasít legalább tovább léphetsz, ha nem mondod el egyedül fogsz megdögleni
2013. nov. 26. 23:08
 9/13 anonim ***** válasza:
szerintem nyomozd ki hogy merre jár bulizni, menj el arra a helyre gyakran- aztán hátha tudtok beszélni, és ezáltal közelebb tudsz kerülni hozzá...
2013. nov. 27. 18:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Remélem rólam írsz,kérdező! :) 18/f
2013. nov. 29. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!