Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú és egy lány nem járnak, de a lány finoman megmondja, hogy helyesnek találja, az nem gáz?
Figyelt kérdés
Mármint az nem gáz, hogy a lány mondja ezt?2013. nov. 26. 21:00
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem.
Ez legalább kis ösztönzést adhat a kezdeményezéshez.
2/8 anonim válasza:
nálam ezzel az első randin úgy elszállt magától egy srác, hogy utána már nem is nyomult, ezzel azt érezte meg is vagyok és azt tehet amit akar.
3/8 A kérdező kommentje:
érzem, hogy én is tetszek neki,cksa nem mer lépni. de félek, hogy visszautasít... :(
2013. nov. 26. 21:14
4/8 anonim válasza:
Nekem pedig tetszik egy lány és TALÁN én is neki, de... nem merem elmondani... pedig lehet jobb lenne, ha visszautasítana legalább, akkor tovább tudnék lépni. Sok reményt nem fűzök a dologhoz... :\ Nem vagyok épp jóképű, vagy ilyesmi. Egyik pillanatban jó ötletnek tűnik, hogy szerelmet valljak, a másikban meg nem. Ezen vacilálok már... hónapok óta. :S
A kérdésedre válaszolva: Ha nekem mondana ilyet egy lány, biztosan jól esne. Én nem szállnék el magamtól, ösztönözne. De mondjuk én igyekszem többnyire szerényen viselkedni. Ha nagyképűnek hangzok valamikor, azt poénból csinálom, én is röhögök magamon. :D
22/F
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat, még én is vacilálok ... :(
2013. nov. 26. 21:20
7/8 A kérdező kommentje:
de hogyan lehet egy ilyet felvezetni? Mit mondjak?
2013. nov. 26. 22:25
8/8 anonim válasza:
A lényeget. Legyél lényegre törő szerintem. Ez az egyik lehetőség. A másik, hogy beszélgetésbe elegyedsz és próbálod arra terelni a témát, majd egyszer csak kibököd. Ez csak akkor működik jól, ha jól bánsz a szavakkal. A tiéd a választás. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!