Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bonyolult dologban vagyok! Légyszi olvassátok el és segítenétek, kérlek?
Nálad nincs optimális választás, csak olyan amiben többet vagy kevesebbet vesztesz.
A kérdés az, hogy mennyit akarsz veszíteni?
Egy lángoló érzelemért 2 jó barátot?
Vagy egy őrült románcot 2 jó barátért.?
De egy biztos tanácsot tudok adni: soha ne járj olyan sráccal aki CSAK tetszik. Mert felszínes érzésekre épülő kapcsolat könnyen pokollá és egyben kelepcéjévé vállik mindkét félnek.
Az is benne van a pakliban, hogy a haverjai falaznak neki ("te különleges vagy neki" aha, peeersze :D ), hogy hamarabb odahúzhassa a strigulát a neved mellé.
De persze annyira kis elvakult vagy, hogy ez a lehetőség eszedbe sem jut, hiába mondja akárki akárhányszor :)
ez az én történetem és hasonlít a tiédre! remélem segít, ha elmesélem! :)
na szóval...
már több mint egy éve ismerjük egymást, a volt legjobb barátnőm mutatott be neki (akivel most egy osztályba járok)...
ők decemberben elkezdtek járni, 8 hónapig voltak együtt (mi ezalatt is nagyon jóban voltunk, de CSAK baráti szinten)...
utána kiderül, hogy a lány nagyon átverte és megcsalta...össze jött egy másik fiúval miközben még nem szakított vele...olyanokat hazudott neki, hogy azért nem tud vele találkozni, mert beteg, közben pedig azzal a másikkal elment valami buliba és totál részegre itta magát...de ez még csak egy lájtos hazugsága volt!
teljesen kisajátította magának, eltiltotta a barátaitól és mindentől amit szeretett...
augusztus közepén a barátom vissza jelöl skype-on (mi már régebben ismerősök voltunk, de mint utólag kiderült, hogy azért törölt le, mert a "barátnőm" azt mondta neki, hogyha nem töröl, akkor szakít vele) és elkezdtünk beszélgetni...
olyan szinten kiborult a történtek miatt, hogy elkezdett cigizni és inni, majd a füvet is kipróbálta egyszer...tönkre tette ez a lány és ott rúgott bele ahol csak tudott és ahol a legjobban fájt neki...pedig Ő mindent megadott neki, mindig a kedvében járt...stb.
az öngyilkosságot fontolgatta, úgy kellett vissza rángatni...
rengeteget , majdnem 0-24be beszélgettünk...én voltam a pszichológusa (amúgy tényleg pszichológus szeretnék lenni)! lassan rájött, hogy nem érdemes amiatt a lány miatt tönkretennie magát és elkezdett újra élni...
belém szeretett és elérte, hogy én is belé szerettem...
szeptember 23.-a óta együtt vagyunk és eszméletlen boldog vagyok! :)
a barátai is azt mondják, hogy teljesen más mint amikor a volt barátnőjével volt együtt...mintha nem is az az ember lenne, hanem valaki más, aki sokkal életvidámabb és boldogabb, emellett leszokott a cigiről teljesen, újra szeret társaságba járni...stb.!
Hát kb. ez a történet dióhéjban és nagyon röviden... :D
Szurkolok neked, hogy te is legyél ilyen boldog! :)
Sok sikert!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!