Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sztereotípiák, legendák az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztereotípiák, legendák az egyenruhásokról! Hűség vagy hűtlenség? Csak csábítás vagy megcsalás?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van? Nők és férfiak véleménye is érdekel!

2013. nov. 21. 14:04
1 2
 11/13 Költőnő? ***** válasza:
100%

éltem is közöttük, ismerek is sokat mind a mai napig. Egyénfüggő.

Aki az egyenruháját arra használja, h csajozzon/pasizzon, az ugyanezt tenné politikusként, tanárként, szalagmunkásként.

Szerencsére nálam megdőlt a minden rendőr hülye elmélet, de láttam közöttük olyanokat is, akik miatt úgy gondolom; h egyáltalán a rendőrviccek meg tudtak születni :S

Némelyik akkora agyi toprongy, mint ide az elképzelt Dagoba rendszer.

2013. dec. 26. 10:28
 12/13 anonim válasza:
Rendőrrel soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hűtlenek...
2017. ápr. 15. 18:14
 13/13 anonim válasza:
Rendőrkapitány évi két három luxusutért vásárol "szerelmet. Igaz, szerinte a csaj nem k..va. szerintem sem, de még nincs rá jobb szó
2018. febr. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!