Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztereotípiák, legendák az egyenruhásokról! Hűség vagy hűtlenség? Csak csábítás vagy megcsalás?
Nyilván nem lehet erre sem egy skatulyát húzni...
Én jó pár egyenruhást ismerek, alapvetően nagyon rendesek és hűségesek. De biztos itt is van ugyanannyi kivétel, mint máshol...
Szerintem azért nem lehet általánosságban elmondani, hogy az összes rendőr vagy katona vagy éppen buszsofőr (mert őket szokták még ilyennek kikiáltani) hűtlen típus.
Tény és való, hogy az egyenruha egyfajta magabiztosságot, tartást, határozottságot sugall, ami tetszik a nőknek. És nyilván ezeknek a foglalkozású embereknek a kommunikáció sem szokott gondot okozni, szívesen beszélgetnek. És vannak akik ezt kihasználva könnyebben csajoznak, mint egy nem egyenruhás illető. És van, aki ezt kihasználva csajozik. De nem mindenki.
Én a negatív példára tudok tapasztalatot mondani, rám hajtott már egyenruhás, aki éppen foglalt volt.
Viszont vannak rokonok, akik rendőrök, ismerősök, akik meg nem csaponganak ki, hanem hűségesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!