Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sztereotípiák, legendák az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sztereotípiák, legendák az egyenruhásokról! Hűség vagy hűtlenség? Csak csábítás vagy megcsalás?

Figyelt kérdés
Kinek milyen tapasztalata van? Nők és férfiak véleménye is érdekel!

2013. nov. 21. 14:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ismerek ilyet is olyat is.
2013. nov. 21. 14:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Katona koromban megvesztek értem a nők.De komolyabban csak egy nő akart velem kezdeni.
2013. nov. 21. 14:06
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem lehet erre sem egy skatulyát húzni...

Én jó pár egyenruhást ismerek, alapvetően nagyon rendesek és hűségesek. De biztos itt is van ugyanannyi kivétel, mint máshol...

2013. nov. 21. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért nem lehet általánosságban elmondani, hogy az összes rendőr vagy katona vagy éppen buszsofőr (mert őket szokták még ilyennek kikiáltani) hűtlen típus.

Tény és való, hogy az egyenruha egyfajta magabiztosságot, tartást, határozottságot sugall, ami tetszik a nőknek. És nyilván ezeknek a foglalkozású embereknek a kommunikáció sem szokott gondot okozni, szívesen beszélgetnek. És vannak akik ezt kihasználva könnyebben csajoznak, mint egy nem egyenruhás illető. És van, aki ezt kihasználva csajozik. De nem mindenki.

Én a negatív példára tudok tapasztalatot mondani, rám hajtott már egyenruhás, aki éppen foglalt volt.

Viszont vannak rokonok, akik rendőrök, ismerősök, akik meg nem csaponganak ki, hanem hűségesek.

2013. nov. 21. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Én elég sok rendőrt ismerek, nemtől függetlenül a 99% hűtlen.
2013. nov. 21. 14:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem az egyenruhától lesz valaki hűtlen!
2013. nov. 22. 17:46
 7/13 anonim ***** válasza:
33%
Aki rendőr az egy barom,ergo az élete minden területén az.
2013. dec. 16. 11:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Látom a rendőrök nem népszerűek hűség terén........ sajnos ezt én is tanúsíthatom....
2013. dec. 16. 11:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen teren se lehet altalanositani. Sok egyenruhast ismerek, rendoroket, katonakat egyarant. Akad koztuk olyan, aki fiatalkora ota ugyanazt a lanyt szereti es huseges, akadnak hazassagban elok, de akad 1-2 hutlen is.
2013. dec. 26. 10:05
 10/13 Brutus19 ***** válasza:
68%
Régebben aki rendőrnek ment az mind ivott meg nagyon sok qrvázott is. sok ismerősöm van aki ilyen volt. főleg mikor fiatalok voltak. ma már annyi ember megy rendőrnek a munkanélküliség miatt, hogy akadnak köztük rendes emberk is :)
2013. dec. 26. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!