Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 18 éves srác együtt lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves srác együtt lehet egy 12 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a koromhoz képest jóval érettebb vagyok lelkileg és testileg is. Igaz,hogy a szerelemben a kor nem játszik főbb szerepet? A barátomat nem zavarja és engem sem.

2013. nov. 17. 18:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
Az a 18 éves fiú előbb-utóbb vágyni fog egy olyan kapcsolatra, akit bemutathat a haverjainak, a szüleinek, bátran felvállalhat.. Lehetsz bármilyen szép és érettebb a korodnál, az nem te leszel, mert amint látod ezt a korkülönbséget a legtöbb ember elítéli(nem is véletlenül), erre ő is rá fog jönni és ott fog hagyni egy idősebb lányért.. Sajnálom, ne éld bele magad.. Én a helyedben végetvetnék ennek, mielőtt sérülök..
2013. nov. 17. 18:21
 12/23 anonim ***** válasza:
13%

Apakomplexusod van? Ő meg a korosztályából nem kell senkinek?

Szerintem problémás a dolog, nem csak szexuális szempontból. A szüleitek mit szólnak?

2013. nov. 17. 18:21
 13/23 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

hupsz, így ez már más tészta... Lehet, hogy szeret téged, de... Nálad egy évvel idősebbként azt mondom, hogy akármilyen érett vagy, inkább figyelj a tanulásra, meg ezekre... Tényleg, ezt nem gunyorosan mondom.

13L

2013. nov. 17. 18:23
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

Mutatsz egy képet a pasidról?

Gondolom férfias külsővel rendelkezik, duzzad a tesztoszterontól, buliból-buliba járkál, igazi nőcsábász, minden lány döglik utána.

Figyelj már, mi a fenét akarsz te egy 18 évestől? Azt hiszed, hogy ő azért van veled, egy 12 évessel, mert annyira hű de szeret? Ha rendbe lenne az önbizalma, és a korabeli lányok nem utasítanák el, akkor messze nem kezdene ki egy 12 éves kislánnyal. A csúnya, gátlásos, kisfiús külsővel rendelkező idősebb fiúk szoktak ilyen kis naiv csitrikkel kikezdeni, könnyebb róluk ledumálni a bugyit.

Csak tudod, ha te annyira érett lennél bogaram, már 3 hónapja rájöttél volna erre.

2013. nov. 17. 18:24
 15/23 anonim ***** válasza:
64%
Ha érettebbnek tartod magad a korodnál, az biztos jele annak, h éretlen vagy. A srácot meg remélem feljelentik a szüleid, ha megdug.
2013. nov. 17. 18:28
 16/23 anonim ***** válasza:

a koromhoz képest jóval érettebb vagyok ...

Igen, hat ezt mas is eszrevette

2013. nov. 17. 18:29
 17/23 anonim ***** válasza:
76%

"a koromhoz képest jóval érettebb vagyok lelkileg és testileg is."

Testileg? Menstruálsz te már egyáltalán?

2013. nov. 17. 18:31
 18/23 anonim ***** válasza:
26%

18 éves normális srác nem választ 12 éves kislányt, még 14 évest sem, mert szexelni is akar, és erre a nem kisebbségi lányok testileg, lelkileg úgy 16 évesen készek.

(Most már Btk. engedi, hogy 12 évesnél idősebbel 18 év feletti is szexeljen, igazodva egy kisebbség kulturális szokásához, idén július 1-ig 14 év volt a korhatár.)

2013. nov. 17. 18:31
 19/23 anonim ***** válasza:
23%

15-ös jól mondja.

Valami nincs rendben a pasival ha 18 éves létére kislánnyal kezd...

Gondolkodj már! Ő most megy egyetemre (jó esetben) , te meg most mész 7.-be. Azért ez elég durva :s

Én egyetemre járok és már arra is furán nézünk egymás közt ha valaki az évfolyamból gimis csajjal kezd...De hogy egy általános iskolással ???! Na ilyet még nem is láttam.

22L

2013. nov. 17. 18:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Mutass már egy közös képet :D
2013. nov. 17. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!