Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy újra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy újra belém szeressen? Nem vesztünk össze, csak sok időre eltűnt, mert megijedt az elköteleződéstől, és most csak "barátság-extrákkal"-t akar.

Figyelt kérdés
Nyáron megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval, és kölcsönösen kezdtünk egymásba szeretni. Majd a személyes találkozásunk után ő váratlanul eltűnt egy csomó időre, és utóbb kiderült, hogy azért, mert megijedt, hogy akár kapcsolat is lehet köztünk, és fél az elköteleződéstől. Most csak "barátság extrákkal"-t akar, de én továbbra is szeretnék járni vele. Hogyan érjem el, hogy újra belém szeressen? Nem erőltetem, mert tudom akkor csak méginkább menekülne, de ha nyáron annyira akart járni velem, hogy lehet hogy most nem?

2013. nov. 16. 20:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

*De mondtam már, hogy nem találok helyette mást!!!

Dehogy nem:D Mindenkinél van jobb:D Pasiból meg annyi mint égen a csillag.

2013. nov. 16. 21:15
 12/18 A kérdező kommentje:
Mi van 10-es irígykedsz? És ki mondta, hogy nem ismerem, mert én aztán tuti nem mondtam ilyet. És hogy honnan tudom? Természetesen beszéltünk erről is már nem egyszer.
2013. nov. 16. 21:24
 13/18 anonim ***** válasza:
12 Miért irigykednék? mikor voltam a te helyedben, és iszonyatosan szenvedtem, de elég volt egyetlen olyan szarba hagyása(mondjuk ez is relative, mert én annak éreztem, neki nem volt kötelező emberségesnek lennie), aminek alapján már jövök belőle kifelé szépen, apró léptékkel előre.
2013. nov. 16. 21:26
 14/18 anonim ***** válasza:

Miből gondolod,hogy nyáron szerelmes volt beléd?mert járni akart veled az nem egyenlő azzal,hogy beléd is zúgott.

Milyen speciális igények azok,ami nem szex?Annál nincs jobb.A barátság extrákkal szexen alapul.Lehet még nem akar megfektetni,de úgy is az lesz a vége,hiszen pasi,és ez természetes dolog,hogy kell a szex.

Egyébként meg lehet közben volt neki valakije,csalódott,és ezért nem szeretne még komolyabbat.De ezt tőle kellene megkérdezni,ha már ennyire ismered.

2013. nov. 16. 21:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Jajj, hogy mindent félreértetek, nem mondtam, hogy szerelmes volt belém. Azt mondtam, hogy kezdtünk egymásba szeretni, de a személyes találkozó után eltűnt. És valamilyen értelemben a speciális vágy is szex, hiszen orgazmushoz vezet az is, csak nem kell hozzá dugni. De ez csak annyiban lényeges, hogy ritka az ilyen, és ezért mindenképpen vele kell kihoznom a legjobbat, és nem pedig otthagyni, mert lehet megint évekig keresnék feleslegesen. És nem hiszem, hogy lett volna közben valakije, azt elmondta volna.
2013. nov. 16. 22:14
 16/18 anonim ***** válasza:

"Hogyan érjem el, hogy újra belém szeressen?"-Ez van a fő kérdésben.

És még egyszer alatta:"Hogyan érjem el, hogy újra belém szeressen?"

Tehát ha nem szexről van szó,akkor petting és orál?Annyi elég nektek?Nem szeretnétek a másikat teljesen érezni?Te most komolyan beszélsz?

2013. nov. 16. 22:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os. Nem a kérdésemre válaszoltál, amit meg kérdeztél azzal kapcsolatban azt mondom, hogy inkább ne is gondolj semmire, mert úgysem arra gondolsz, ami a valóság.
2013. nov. 16. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Aha, értem - valamilyen fétis vagy SM vagy ilyesmi és jól kiegészítenék az igényeitek egymást. Ha nem mondod el, akkor úgyis tippel mindenki valamire. :)

Ki tudja mi van amögött hogy nem akar? Lehet mégsem vagy szimpatikus, vagy csak magára erőltette hogy szereti ami te is, hogy közelebb kerüljön hozzád. Esetleg szégyelli amit kettesben csinálnátok. Vagy akar melletted még valakit.

Ezt közülünk csak te tudhatod/érezheted melyik - de vele kell megbeszélned. Aztán ha te hiába akarod, mert ő nem akarja, akkor fogadd el hogy így jártál.

Persze bevetheted az ősi trükköt, hogy belemész a játékba (mármint hogy nem vagytok egy párocska, csak a szabadidőtök egy részét töltitek együtt) és ezt megpróbálod addig vinni, amíg beléd nem szeret szépen nyugodtan. Tudod mint valami finomabban kivitelezett Stockholm-szindróma... :P

2013. nov. 16. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!