Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szerelmes vagyok egy lányba, de ő nem hadja ott a paliját? (Bonyolult részletek lent)
Figyi megértelek de a lány akiért odavagytok egymással biztos hogy nem tudja mit akar. Van egy 4 éves kapcsolata nyilván szereti a srácot és nem merné csak úgy otthagyni őt ez valamilyen szinten érthető is.
Korábban én is jártam úgy hogy bele voltam zúgva egy csajba, ő is kedvelt engem, de semmi komoly nem történt köztünk csak neki volt egy párja akinek alapból utáltam a fejét mert ismertem a tagot és próbáltam bekavarni, aminek az lett a vége hogy a csaj megutált, és a testvérei a két bátyja meg a srác haverjai egyszer elkaptak hazafelé menet suliból hogy mi a francért kell kavarjak, meg is vertek volna, csak amikor meglátták hogy az én haverjaim közelednek és ugye nekem a haverjaim elég nagy darabok és ők olyanok hogy akár embert is képesek lennének megölni így leszálltak rólam, de a csaj egy életre megutált, ha meglátom az utcán é köszönök neki levegőnek néz. Egyszer volt hogy elhívott a kavarásom utáni napokban hogy beszélgessünk de így kedvesen tehát nem mérgesen amikor találkoztunk úgy tett mintha megölelne erre akkora pofont kaptam hogy szó szerint megfordultam de akkor megtanultam egy életre hogy más kapcsolatába belenyúlni nem szép dolog, most nem a pofon meg a fenyegetések végett, hanem olyan lelki ismeret furdalásom támadt hogy az nyomott le igazán.
Akkor utána én is jártam úgy már jó 1 éve történt akkor már dolgoztam hogy jött hozzánk egy 18 éves kis csaj dolgozni jó 2 évvel volt fiatalabb nálam, és jött mint diák és együtt voltunk beosztva mert a társam akkor táppénzen volt éppen és sokat beszélgettünk hülyéskedtünk, minden jó volt, és bevallotta hogy szerelmes belém, persze én is az voltam belé már az első pár óra után totál belezúgtam mert nagyon bejött, én is bevallottam mi a helyzet, csókolóztunk is, de mondta hogy neki van egy 3 éves kapcsolata amit nem akar lezárni, igaz távkapcsolat volt mert a srác külföldön dolgozott de nem akarta megbántani őt ezzel, így hiába hajtottam rá, már majdnem elértem azt hogy szakítanak igaz nem avatkoztam bele a srác mondta hogy zárják le ezt a kapcsolatot csak a csaj valamiért nem akarta, persze tőlem kért tanácsot még meg is beszéltük hogy lezárja és után 1 hónappal később jöjjünk mi össze csak hogy nehogy az legyen hogy én miattam történt ez hogy hirtelen bele akart menni ebbe az egészbe.
Vele mondjuk lefeküdtem erről tudott is mindenki hogy a szeretője vagyok még a párja is tudott róla bár nem érdekelte őt a dolog ő szakított volna de a csaj erőlködött hogy maradjanak együtt csak mert ő jobban néz ki de agyilag és lelkileg egy nulla a srác. Így a vége az lett hogy a külső győzött a srác felhagyta a külföldi munkáját és eljegyezte a csajt aki igent mondott, a csaj meg dobott engem mert velem mégsem mutatkozhat hogy ő jól néz ki én meg csúnya vagyok és alacsonyabb nála. Én akkor mondtam is neki hogy miért kellett eddig ez az egész, de nem kaptam rá választ, tehát a barátnőitől megtudtam hogy csak arra kellettem neki hogy legyen valaki ameddig a barátja elvan külföldön. Jó játékos volt a csaj tényleg, de olyan szinten megbántott hogy még a munkahelyemet is otthagytam akkor lelkileg teljesen összetörtem.
Persze pár hónappal később az egyik barátnője megtalált és ő neki köszönhetem azt hogy újra lett önbizalmam, újra találtam hasonló munkát és ő az aki tényleg szeret engem és vele is összejöttem. Jó nem szerelem első látásra de nagyon megkedveltem ahogyan törődött velem és beleszerettem, és ő is belém. Vele csak 3 hónapja vagyok együtt de nagyon kedvelem közben már a csajjal is összefutottunk akivel már szóba sem állunk egymással, de a lényege az hogy sikerült túl tennem magam és beláttam hogy más nők is vannak.
Csak azért írtam le ezt a sztorit hogy legyen neked tanulság hogy tudd azt hogy nemcsak 1 nő van a világon és tudom hogy neked csak ő kell én is hányszor voltam már így de mégis jött új lány akit megismerhettem és akkor már más nézeteim voltak.
*féltékenykedik, ellenőriz, szóval mint ha kapcsolatban lennénk. A próbléma viszont az hogy 4 éves kapcsolatban van,
Ezt a nőt, azonnal ott kell hagyni.A többi amiket még irtál pluszban, csak végképp megmutatja, hogy ezért az emberért nem kár.
Találsz nála ezerszer különb nőket, akik egyenesebbek lesznek nála.
érzelmileg túlságosan bele lovaltad magad. szükségtelen eleven szenet gyűjteni a fejedre.!
egy 4 éves kapcsolatba rondítasz bele ami már nem kis idő és ha nem hagysz fel vele,akkor megkockáztatod a tragédiát ami történhet veled,vagy rosszabb esetben a lánnyal.
szerelem feltésből őrült dolgokra képes egy férfi,akinek a haragjától az Isten óvjon benneteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!