Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha szerelmes vagyok egy lányba, de ő nem hadja ott a paliját? (Bonyolult részletek lent)

Figyelt kérdés
Már februárban megismerkedtem egy lánnyal, nagyon sokat beszéltünk az elején, és ő keresett engem, később már találkozgattunk,sőt az le is feküdtünk egymással, az utobbi időben pedig kezdem úgy érezni, hogy érez vmit irántam, féltékenykedik, ellenőriz, szóval mint ha kapcsolatban lennénk. A próbléma viszont az hogy 4 éves kapcsolatban van, de a srác nem törődik vele, ellöki magától ha megakarja ölelni stb. én pont az ellenkezője vagyok fogytok figyelek rá, szeretgélem és mondta is hogy szívesen lenne velem, de nem tudja így ott hagyni a barátját, régebben már szakítottak, de a lány utána rohant és összejöttek, azt mondta ha újra megtörténne ez, akkor már nem menne utána hanem velem lenne. Azt mondta csak úgy hagyná el ha nagyon megbántaná a srác. Már több mint 8 hónapja várok rá, nagyon szeretem és más nőre még csak nem is gondolok, mert csak ő kell. Mindennap beszélünk órákon át, ha találkozunk ölelgetjük, csókoljuk is egymást. Számomra ő a tökéletes és csak ő kell, de fogalmam sincs hogyan vegyem rá, hogy hagyja ott a barátját, vagy miféle tervet eszeljek ki, hogy gyanúkat keltsek a baráta körül, hogy megbántsa és ott hagyja? Tudom hogy nem a legszebb dolog, ezt tenni, de szeretném ha boldog lenne, ha nem is velem, a lényeg hogy boldog legyen, és mostani barátja nem teszi boldoggá sőt...véleményem szerint fél a palijától mert idegbeteg, de azt mondja hogy nem fél tőle, csak nem tudja egszerűen így ott hagyni...Nagy szükségem lenne egy kis segítségre, mert érzelmi roncs leszek, mindennap azt várom hogy beszéljünk és láthassam, de ez általában estefele szokott megtörténni, meg esténként csak úgy tudunk elaludni ha skypon látjuk egymást... teljesen meg vagyok zavarodva...Nem tudom mit tegyek :(

2013. nov. 14. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Én elhagynám a lányt. Hanem tud dönteni akkor magára vessen. Nem árt egy kis érzelmi sokk.
2013. nov. 14. 11:58
 2/8 anonim ***** válasza:

Figyi megértelek de a lány akiért odavagytok egymással biztos hogy nem tudja mit akar. Van egy 4 éves kapcsolata nyilván szereti a srácot és nem merné csak úgy otthagyni őt ez valamilyen szinten érthető is.

Korábban én is jártam úgy hogy bele voltam zúgva egy csajba, ő is kedvelt engem, de semmi komoly nem történt köztünk csak neki volt egy párja akinek alapból utáltam a fejét mert ismertem a tagot és próbáltam bekavarni, aminek az lett a vége hogy a csaj megutált, és a testvérei a két bátyja meg a srác haverjai egyszer elkaptak hazafelé menet suliból hogy mi a francért kell kavarjak, meg is vertek volna, csak amikor meglátták hogy az én haverjaim közelednek és ugye nekem a haverjaim elég nagy darabok és ők olyanok hogy akár embert is képesek lennének megölni így leszálltak rólam, de a csaj egy életre megutált, ha meglátom az utcán é köszönök neki levegőnek néz. Egyszer volt hogy elhívott a kavarásom utáni napokban hogy beszélgessünk de így kedvesen tehát nem mérgesen amikor találkoztunk úgy tett mintha megölelne erre akkora pofont kaptam hogy szó szerint megfordultam de akkor megtanultam egy életre hogy más kapcsolatába belenyúlni nem szép dolog, most nem a pofon meg a fenyegetések végett, hanem olyan lelki ismeret furdalásom támadt hogy az nyomott le igazán.

Akkor utána én is jártam úgy már jó 1 éve történt akkor már dolgoztam hogy jött hozzánk egy 18 éves kis csaj dolgozni jó 2 évvel volt fiatalabb nálam, és jött mint diák és együtt voltunk beosztva mert a társam akkor táppénzen volt éppen és sokat beszélgettünk hülyéskedtünk, minden jó volt, és bevallotta hogy szerelmes belém, persze én is az voltam belé már az első pár óra után totál belezúgtam mert nagyon bejött, én is bevallottam mi a helyzet, csókolóztunk is, de mondta hogy neki van egy 3 éves kapcsolata amit nem akar lezárni, igaz távkapcsolat volt mert a srác külföldön dolgozott de nem akarta megbántani őt ezzel, így hiába hajtottam rá, már majdnem elértem azt hogy szakítanak igaz nem avatkoztam bele a srác mondta hogy zárják le ezt a kapcsolatot csak a csaj valamiért nem akarta, persze tőlem kért tanácsot még meg is beszéltük hogy lezárja és után 1 hónappal később jöjjünk mi össze csak hogy nehogy az legyen hogy én miattam történt ez hogy hirtelen bele akart menni ebbe az egészbe.

Vele mondjuk lefeküdtem erről tudott is mindenki hogy a szeretője vagyok még a párja is tudott róla bár nem érdekelte őt a dolog ő szakított volna de a csaj erőlködött hogy maradjanak együtt csak mert ő jobban néz ki de agyilag és lelkileg egy nulla a srác. Így a vége az lett hogy a külső győzött a srác felhagyta a külföldi munkáját és eljegyezte a csajt aki igent mondott, a csaj meg dobott engem mert velem mégsem mutatkozhat hogy ő jól néz ki én meg csúnya vagyok és alacsonyabb nála. Én akkor mondtam is neki hogy miért kellett eddig ez az egész, de nem kaptam rá választ, tehát a barátnőitől megtudtam hogy csak arra kellettem neki hogy legyen valaki ameddig a barátja elvan külföldön. Jó játékos volt a csaj tényleg, de olyan szinten megbántott hogy még a munkahelyemet is otthagytam akkor lelkileg teljesen összetörtem.

Persze pár hónappal később az egyik barátnője megtalált és ő neki köszönhetem azt hogy újra lett önbizalmam, újra találtam hasonló munkát és ő az aki tényleg szeret engem és vele is összejöttem. Jó nem szerelem első látásra de nagyon megkedveltem ahogyan törődött velem és beleszerettem, és ő is belém. Vele csak 3 hónapja vagyok együtt de nagyon kedvelem közben már a csajjal is összefutottunk akivel már szóba sem állunk egymással, de a lényege az hogy sikerült túl tennem magam és beláttam hogy más nők is vannak.

Csak azért írtam le ezt a sztorit hogy legyen neked tanulság hogy tudd azt hogy nemcsak 1 nő van a világon és tudom hogy neked csak ő kell én is hányszor voltam már így de mégis jött új lány akit megismerhettem és akkor már más nézeteim voltak.

2013. nov. 14. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:

*féltékenykedik, ellenőriz, szóval mint ha kapcsolatban lennénk. A próbléma viszont az hogy 4 éves kapcsolatban van,

Ezt a nőt, azonnal ott kell hagyni.A többi amiket még irtál pluszban, csak végképp megmutatja, hogy ezért az emberért nem kár.

Találsz nála ezerszer különb nőket, akik egyenesebbek lesznek nála.

2013. nov. 14. 12:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat. Az utolsonak irnam, hogy egyenes a lany mert mondta sokaig hogy nem erez irantam semmit, de az utobbi idoben mar nem mondja neha kicsuszik a szajan hogy erez valamit, de nem mer lepni, pedig sokszor nagyon sokszor mondja hogy ott hagyna a palijat de nem tudja, gondoltam arra hogy kozlom vele hogy valasszon koztem es a srac kozott de egyszeruen nem merem megkerdezni felek hogy nem engem valasztana illetve megromolna a vidzonyunk is.
2013. nov. 14. 16:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Pancser vagy. Soha nem fogja elhagyni a fickóját. Nem nem meri, hanem nem akarja, nagy különbség. Vagy mondom úgy, hogy megértsd: nem kellesz neki annyira, hogy miattad szakítson. A lány egy szeretetqrva, a simi, a gyengédség, a törődés kel neki tőled, mert a fiúja már ráunt és tőle ezeket nem kapja meg, de a gerinctelen kis ribè inkább félredug, mint hogy megbeszélje vele a problémákat. Csak kihasznál téged is, a fickóját is. Szerinted ilyen egy egyenes ember, igen?!
2013. nov. 14. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo. Koszonom a nem tul szep, de egyenes es oszinte velemenyed. Te mit tennel a helyemben? Mert lehet hogy ilyen, de megis szeretem es nem tudom hogyan hagyjam el.
2013. nov. 15. 08:46
 7/8 anonim ***** válasza:

érzelmileg túlságosan bele lovaltad magad. szükségtelen eleven szenet gyűjteni a fejedre.!

egy 4 éves kapcsolatba rondítasz bele ami már nem kis idő és ha nem hagysz fel vele,akkor megkockáztatod a tragédiát ami történhet veled,vagy rosszabb esetben a lánnyal.

szerelem feltésből őrült dolgokra képes egy férfi,akinek a haragjától az Isten óvjon benneteket!

2013. nov. 15. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet tulsagosan beleeltem magam a dolgokba, de attol nem tartok hogy engem barmifele tragedia is fenyegetne, ismerem a sracot mar nem egyszer alulmaradt velem szemben, szoval ettol nem felek, de attol mar igen hogy a lanynak baja eshet, lehet hogy fajdalmas lenne elhagyni de felek ha most feladom, akkor kesobb gaz lehet, marmint lehet hogy mar nem sok kell hogy elhagyja a sracot, mert egyre szarabb vele a viszonya allitasa szerint, de megsem tortenik semmi sorsdonto.
2013. nov. 15. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!