Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanom csajába szerettem bele?
Annyira nagy barátok nem vagyunk de egy helyen nőttünk fel és jó spanok vagyunk, viszont a csaja az egy szép lány, és egyre jobban megtetszett, volt párszor mikor össze futottunk a buszon, meg lógtunk együtt társasággal, és egyre többet beszélgettünk és rá jöttem hogy ö tökéletes.. mindenben úgy gondolja a dolgokat mint én, úgy viccelődik, és olyanokat tud mondani:) imádom...most feleségül venném..
csak egy gond...spanom csaja
22/F
Én voltam pontosan ilyen helyzetben.. Komolyan mondom ha emlékezet kiesésem lenne simán azt hinném, hogy én írtam ki :D
Egyébként én a csajszit választottam. Természetesen a barátságnak abban a szent pillanatban lett vége. A lánnyal már egy ideje szakítottam, méghozzá elég csúnyán meg már más lány után nézelődök, nem vagyok büszke a dologra, de mind a mai napig nem bántam meg. Pedig jó barátom is volt a srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!