Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak nők válaszát kérem! ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nők válaszát kérem! Hogyan hóditsam vissza a feleségem? Mindennél jobban szeretem!

Figyelt kérdés

A feleségemmel 9 éve vagyunk együtt, 7 éve házasságban, van egy 6 éves kislányunk.

Pár napja a feleségem azt mondta el akar válni, mikor beleegyeztem ő is eléggé sza*ul érezte magát, sirt ilyenek, utána kissebb, nagyobb vita, mert én azt mondtam, zárjuk ki azokat a dolgokat amik a problémái voltak (99% pénzhiány, közös kasszán leszünk) és ne váljunk, na végül nem válunk... Pár nap alatt már tudtunk normálisan beszélgetni, meglenni, viszont azt mondta, hogy idegesiti ha megcsimogatom, megpuszilom, mert már nem szeret mint férfit, nem vonzódik hozzám. Hogyan hóditsam vissza a feleségem? A szex egy ideje nem az igazi, nem élvezi, annak ellenére, h mindent megteszek, h jó legyen neki. Állandóan azt mondja, jaj ezt ne, azt ne, ez nem jó.... persze régen ez mind jó volt.... Segitsetek, mert nekem már nincs ötletem... Mit tegyek, hogy boldoggá, és ujra szerelmessé tegyem?

2013. nov. 11. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Azt mondta, azért akar válni, mert sokat veszekszünk... persze, mert neki semmi sem elég, mármint a pénz, azt akarta legyünk külön kasszán... na most az lesz.....

Na de eldöntöttem, féltékennyé teszem.... Ma elmentem vásároltam egy két elegáns cuccot, kicsit költök magamra és többet foglalkozom magammal, eddig vele foglalkoztam, és ezután ha elmegyek itthonról, mindig maximálisan rendbeszedem magam, meg kicsit titokzatos leszek... Szerintem a nők erre egyből harapnak.... ;) És ez kell, a féltékenység majd közelebb hozza, mert rájön, h nem csak ő van a világon... meg hát sértené az önbecsülését.... Persze mindig kedves leszek vele, próbálok a kedvében járni.

2013. nov. 12. 17:19
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a filmajánlást, tényleg nagyon jó!!! Ettől nagyobb segitséget egy kommentben sem kaphattam volna!!! Köszönöm....
2013. nov. 13. 19:23
 13/16 anonim ***** válasza:

Na hogy alakulnak a dolgok?? Engem nagyon érdekel, mert jó érzéssel töltött el a kérdés elolvasása.

(A Kérdezõ azért harcol hogy megmaradjon a házassága, nem a feleségét jön ide szidni vagy csak szimplán saját magát sajnáltatni.)

Remélem, hogy valami jó hírt fogunk olvasni... :)

De ha nem szeretnél Kedves Kérdezõ ide írni, akkor egy rövid üzenetet örömmel olvasnék!

2013. dec. 12. 00:15
 14/16 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, nem akarlak megbántani, de nem minden nő dől be ennek a hatalmas trükknek, hogy te most akkor elkezded a csődört játszani és szabad a pálya.... plusz emellett eljátszod a kedves, figyelmes férjet???? ezt mégis hogy gondolod? Kora este felveszed a csajozós ruhádat, sejtelmes mosollyal beleveted magad az éjszakába, hazajössz (lehet hogy más nő illata van rajtad), aztán elkezdesz duruzsolni a feleséged fülébe, hogy neked mennyire fontos, stb.? Mondjuk azóta már eltelt némi idő, nem tudom mennyire vált be a nagy terv....
2013. dec. 12. 10:13
 15/16 anonim válasza:
100%
Nagyon édekelne h mi a helyzet veletek így 10 év után. Remelem minden ok. :)
2023. jún. 27. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel.
júl. 4. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!