Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van itt olyan fiú/férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismutyesz_ kérdése:

Van itt olyan fiú/férfi akinek 5-6 évvel idősebb barátnője van?

Figyelt kérdés
Vagy van ilyen ismerősötök? Kiváncsi vagyok.

2013. nov. 9. 20:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Az exférj be tud zavarni. Egy labilis nőnél? Melyik nő nem labilis.. Közös program a gyerek miatt, zavaró a komoly kapcsolat lehetősége mert kinyílik az asszony szeme. Ki is nyílt, 3 év múlva. Persze a férj pont addig játszotta ezt amíg a kapcsolatnak vége lett, tehát csak pár hónapig.

Te nem gyáva vagy, viszont idióta az igen. :)

2013. nov. 11. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Párom és köztem pont 5 év van :) Már lassan két éve együtt vagyunk és nagyon szeretjük egymást.

Persze, azt be kell lássam hogy bizonyos döntéseiben még nem elég érett, de itt vagyok neki hogy segítsek, és ő ezt elfogadja. Az elején kell meghúzni a határokat, és jobb közös célokat felállítani. Így remekül működik a korkülönbség ellenére. Amúgy van pár olyan ismerősöm akiknél a barátnőjük 7 sőt 10 évvel idősebbek. Már családosok.

26/L

2013. nov. 15. 14:59
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Az elején nem érezted furcsának a dolgot? Voltak olyan emberek akiknek nem tetszett a dolog?
2013. nov. 15. 18:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki kiakadt rajta kezdetben, de aztán megismerték, megszerették. Persze nem volt egyszerű. Mára ő is a család és a baráti társaságom része.

Az elején nem tudtam, hogy fiatalabb. Azt hittem, hogy csak 2 év van közöttünk, majd fél évre rá bevallotta, hogy több is..csak nem merte az elején elmondani.

Haragudtam rá, és nagyon furcsán éreztem magam, de az érzéseim nem változtak, és igyekeztem megérteni őt.

2013. nov. 18. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Még a legvaskalaposabb és konzervatívabb nagymamám hozzáfűznivalóját osztanám meg: lényeg hogy szeressétek egymást!

Hát tényleg csak ennyi :)

2013. nov. 18. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!