Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? Trófeának kellek, vagy komolyan gondolhatja?
Figyelt kérdés
2,5 éve dolgozok 25 éves nő vagyok. Van egy 14 évvel idősebb kolegám,akivel eddig tök jó volt a viszonyom. Haveri,mert sokat dumálgattunk egymás életéről,melóról és az életről. Aztán kettesbe dolgoztunk és ahogy beszélgettünk elkezdett udvarolni. Aztán több lett a testi kontaktus-elkezdtük egymás hátát maszírozni és felizgattam. Egyre érzékibb lett a szitu és romantikusabb,aztán megcsókoltuk egymást. Bocsánatot kért és azt mondta ezt nem lett volna szabad,mert van barátnője. Ne haragudjak rá,hogy hülyét csinált magából. Megkért,hogy ne változzon a kapcsolatunk,ne beszéljünk erről senkinek és közöttünk se essen erről szó. Megtörtént,hiba volt,lépjünk tovább,mintha semmi se lett volna... Azóta taliztunk és annyiban változott a kapcsolatunk,hogy közvetlenebb lett. :) Hálisten nincs köztünk emiatt fal,senki sincs zavarban. Bennem maradtak kérdőjelek,de nem merem felhozni témának,mert megkért rá. De ez az éjszaka azért jó volt,tetszett. A fura az,hogy amíg nem tudtam tetszek neki régóta,addig fel sem figyeltem rá,úgyértem ilyen szinten... Vonzónak látom régóta,de sose jeleztem felé,hogy tetszik,nehogy elrontsam a kapcsolatunkat,elnyomtam ezt az érzést remekül. Volt azóta pasim és megjegyezte,hogy nagyot nézett,mikor együtt voltam a sráccal. Féltékeny, vagy micsoda? Azt hangoztatta,hogyha örülne,ha 10 évvel fiatalabb lenne... Most csak megakart fektetni,vagy tényleg tetszem neki?! Lehet inkább az tetszik,hogy vonzónak tart és feltudtam izgatni.2013. szept. 14. 22:09
1/10 anonim válasza:
pill míg google translate felolvassa
2/10 anonim válasza:
az adott pillanatban igen,de később már nem
3/10 A kérdező kommentje:
Utolsó jól értem,hogy az adott pillanatban trófeának kellek később már nem? Vagy rosszul értem?
2013. szept. 14. 22:20
4/10 anonim válasza:
Simán le tudnád nyúlni a barátnőjétől ha ez a helyzet, és ha nagyon kéne neked.
Nem hinném, hogy csak megfektetni akarna, hiszen a lehetősége meg volt rá és nem tette meg.
5/10 kolosszus22 válasza:
Szerintem is bejössz neki és nem csak szex szintjén, arra már lehetősége adódhatott volna.
26F
6/10 A kérdező kommentje:
A szépséghibàja a dolgonak az,hogy azóta sem közeledik és nem beszél erről tényleg,ahogy kérte... Ezek után már könnyű következtetni.
2013. okt. 12. 23:19
7/10 A kérdező kommentje:
Változott a dolog. Lefeküdtünk és nagyon jó volt. Amúgy azóta többször mondta,hogy sokat gondol ràm... :) Meg folyton szemezünk és mikor rákérdeztem,hogy mi is van köztünk mosolygott rám annyit súgott: "Türelem,lassú víz partot mos!" :) Ez most akkor mi?! Nemtudom hova tenni.
2014. jan. 15. 00:58
8/10 A kérdező kommentje:
Jah. Megkérdeztem tőle,hogy trófeának kellek e, és azt mondta nem. Ő nem 25 éves,aki csak úgy csinál ilyet. Okkal tette...
2014. jan. 15. 00:59
9/10 PearlDiver válasza:
Ha megkérdezel egy drogcsempészt, el fogja árulni hogy ő drogcsempész?
10/10 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem... De akkor ezek alapjan kihasznalt csak? :( Akkor minek akar beszelni velem rolunk?
2014. jan. 15. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!