Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h itt GYK-n mindenki "lenézi" a páwa
fiúkat. Közben a valóságban teljesen más a helyzet.
Elsősorban a 14-18 éves korosztályra gondolok. Lent
részletesen kifejtek egy másik dolgot is. Köszönöm! (?
)
Figyelt kérdés
Szval általánosságban szeretném azt kijelenti h a lányoknak, ebben a korosztályban ez jön be. Mindenhol vannak mindig kivételek, de az összes kivételes lány az itt van fenn?
Én nem vagyok ilyen (15/f), ugy gondolom h így nem nagyon vesznek észre, vagyis akik tetszenek nekem, azok nem nagyon. Tudom azt is h általában a páwa fiúk bunkók.
Tehát h ha külsőleg én is ilyen lennék, akkor biztos h észre vennének és utána már a belsőleg mégsem vagyok bunkó, tehát nagyobb előnyben lennék.
Jó persze ez nagyon sok más dolgon is múlik (pl. arc stb.). De ugy érzem és sajnos ezt tapasztalom h csak így tudok "versenybe" szállni a vetélytársakkal szemben.
Örülnék, ha Ti is megosztanátok a véleményeteket ezzel kapcsolatban és tanácsokat is meghallgatok!
bár én 1évvel már 'kicsúsztam' a fent említett korosztályból de egyet értek veled.én is írtam egy hasonló kérdéshez ilyen kommentet, hogy itt mindenki leszólja őket a valóság mégis mást mutat.nekem bejönnek ezek a fiúk.lehet azért mert életem 1. és legnagyobb szerelme is ilyen fiú volt.bár mindegyik nekem se jön be.arcra is legyen kis helyes.és ne 20kg legyen..mint a legtöbb ilyen.de amúgy nem csak ez a tipus jön be életem 2.szerelme ennek a szöges ellentéte volt.sok lány van akik szó szerint elfolynak tőlük én nem.de meg kell mondani sok jó van közöttük:) hogy ezen az oldalon miért szólják le őket..mert álszentek és azt hiszik most ők 'nagyobbak' attól hogy leszólják őket/azt írják nekik nem jönnek be ők.persze nem azt mondom hogy ezen az oldalon mindenkinek az ilyen fiúk az álmai de az lehetetlen hogy itt tényleg senkinek se tetszenek a valóságba meg élnek halnak értük.bár lehet inkább a lekezelő,flegma,egoista stílusuk miatt.mert valljuk be legtöbbünknek a bunkó,flegma pasik jönnek be,értük vagyunk oda miközbe 1000aranyos,helyes pasi vár ránk..( most biztos ezt majd megcáfolják meg 0%ba lesz hasznos ez a válasz.de attól még ez így van;) )
2013. nov. 9. 03:33
12/22 anonim válasza:
Messze nem vagyok az a korosztály. De megmondom mi a kulcs, ezek a páwák messze nem férfiasak. (ahogy a korosztályukba tartozó lányok sem nőiesek). Úgyhogy mindig is szánalmasak lesznek a normálisan gondolkozó emberek szemében
2013. nov. 9. 08:26
13/22 A kérdező kommentje:
#11: Nagyon köszönöm! Tényleg így van ahogy leírtad! Kapsz egy zöld kezet, csak mert megerősítettél és leírtad h h látják a lányok! ;DDD
#12: Mivel Te nem ebben a korosztályban vagy így teljesen megértem, amit írtál, viszont h ha én is "normálisan" öltözködök és nem vagyok páwa, akkor hidd el h nem sok esélyem van + ezt valószínűleg nem éled át mert ugye nem érzed a helyzetet, azért köszi h írtál!
Még1x leírom, hogy a páwa kinézet ebben a korosztályban, akkor ezek szerint mások szerint is bejön.
Viszont nem leszek bunkó, így a csendesebb és a 'menőbb' lányoknál is lesz esélyem. Minél több érdekeltségi körbe tartozom, annál nagyobb az esélyem vkire... ;DDD
2013. nov. 9. 13:52
14/22 anonim válasza:
11es vagyok.szerintem is ha ilyen stílus mellett normális leszel több esélyed lesz úgy ahogy írtad.a jó szöveg is sokat számít amúgy.:)
2013. nov. 9. 16:22
15/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, de jó 'szöveg' alatt mit értessz? ;)
2013. nov. 9. 16:28
16/22 anonim válasza:
mert a páwák érdekesek legalább..a 'normális' meg "mit csináltál?" " semmit.. gépeztem" ..a páwákkal legalább leheet prögniiii :DDDDD:*^^
2013. nov. 9. 19:18
17/22 A kérdező kommentje:
#16: Inkább nem kommentelem amit írtál ;ddd
De ha ugy nézzük nem szó szerint, de lejött h mire gondolsz és ez sajnos így van, ezért is szeretnék váltani.
2013. nov. 9. 19:42
18/22 anonim válasza:
legyen vicces ne legyenek kínos csendek vigye a beszélgetést ha kell.olyan társaság középpontja szerű szerintem tudod miről beszélek.de azért hagyja szóhoz jutni a másikat is.emellett legyen önbizalma.és ha tetszik egy lány bármennyire furcsa de ha már tudja hogy tetszik neked és neki is te többre mész a lesz*rom stílussal mintha kedves lennél.én pont így vagyok most.és megveszek érte de ő húzza az agyam.:Dpersze annyira én se mutatom ki szóval igazából egymás agyát húzzuk.imádomm :D
2013. nov. 10. 01:29
19/22 anonim válasza:
Ha mindenki felvesz egy kék inget az se fog mindenkinek jól állni. Szerintem úgy formáld a külsőd, hogy jól álljon, ha az zöld hajjal lesz jó, akkor legyen zöld hajad. Nekem pl most korallszínű és piros a hajam, zöld szemöldököm szokott lenni, így szeretem önmagamat, ráadásul még a helyi főpáwának is tetszik pedig hardcore körökben mozgok.
2013. nov. 11. 18:59
20/22 Béla Őrangyal szekta válasza:
Egy értékes lánynak nem ez jön be.
...ráadásul nem értem hogy miért ők azok akik "ízlésesebbek és divatosabbak mint az átlag" miközben többnyire ők azok az ízléstelen divatkövető átlag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!