Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az h itt GYK-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az h itt GYK-n mindenki "lenézi" a páwa fiúkat. Közben a valóságban teljesen más a helyzet. Elsősorban a 14-18 éves korosztályra gondolok. Lent részletesen kifejtek egy másik dolgot is. Köszönöm! (? )

Figyelt kérdés

Szval általánosságban szeretném azt kijelenti h a lányoknak, ebben a korosztályban ez jön be. Mindenhol vannak mindig kivételek, de az összes kivételes lány az itt van fenn?

Én nem vagyok ilyen (15/f), ugy gondolom h így nem nagyon vesznek észre, vagyis akik tetszenek nekem, azok nem nagyon. Tudom azt is h általában a páwa fiúk bunkók.

Tehát h ha külsőleg én is ilyen lennék, akkor biztos h észre vennének és utána már a belsőleg mégsem vagyok bunkó, tehát nagyobb előnyben lennék.

Jó persze ez nagyon sok más dolgon is múlik (pl. arc stb.). De ugy érzem és sajnos ezt tapasztalom h csak így tudok "versenybe" szállni a vetélytársakkal szemben.

Örülnék, ha Ti is megosztanátok a véleményeteket ezzel kapcsolatban és tanácsokat is meghallgatok!

Előre is nagyon köszönöm! ;DDD

2013. nov. 9. 01:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
bár én 1évvel már 'kicsúsztam' a fent említett korosztályból de egyet értek veled.én is írtam egy hasonló kérdéshez ilyen kommentet, hogy itt mindenki leszólja őket a valóság mégis mást mutat.nekem bejönnek ezek a fiúk.lehet azért mert életem 1. és legnagyobb szerelme is ilyen fiú volt.bár mindegyik nekem se jön be.arcra is legyen kis helyes.és ne 20kg legyen..mint a legtöbb ilyen.de amúgy nem csak ez a tipus jön be életem 2.szerelme ennek a szöges ellentéte volt.sok lány van akik szó szerint elfolynak tőlük én nem.de meg kell mondani sok jó van közöttük:) hogy ezen az oldalon miért szólják le őket..mert álszentek és azt hiszik most ők 'nagyobbak' attól hogy leszólják őket/azt írják nekik nem jönnek be ők.persze nem azt mondom hogy ezen az oldalon mindenkinek az ilyen fiúk az álmai de az lehetetlen hogy itt tényleg senkinek se tetszenek a valóságba meg élnek halnak értük.bár lehet inkább a lekezelő,flegma,egoista stílusuk miatt.mert valljuk be legtöbbünknek a bunkó,flegma pasik jönnek be,értük vagyunk oda miközbe 1000aranyos,helyes pasi vár ránk..( most biztos ezt majd megcáfolják meg 0%ba lesz hasznos ez a válasz.de attól még ez így van;) )
2013. nov. 9. 03:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Messze nem vagyok az a korosztály. De megmondom mi a kulcs, ezek a páwák messze nem férfiasak. (ahogy a korosztályukba tartozó lányok sem nőiesek). Úgyhogy mindig is szánalmasak lesznek a normálisan gondolkozó emberek szemében
2013. nov. 9. 08:26
 13/22 A kérdező kommentje:

#11: Nagyon köszönöm! Tényleg így van ahogy leírtad! Kapsz egy zöld kezet, csak mert megerősítettél és leírtad h h látják a lányok! ;DDD

#12: Mivel Te nem ebben a korosztályban vagy így teljesen megértem, amit írtál, viszont h ha én is "normálisan" öltözködök és nem vagyok páwa, akkor hidd el h nem sok esélyem van + ezt valószínűleg nem éled át mert ugye nem érzed a helyzetet, azért köszi h írtál!

Még1x leírom, hogy a páwa kinézet ebben a korosztályban, akkor ezek szerint mások szerint is bejön.

Viszont nem leszek bunkó, így a csendesebb és a 'menőbb' lányoknál is lesz esélyem. Minél több érdekeltségi körbe tartozom, annál nagyobb az esélyem vkire... ;DDD

2013. nov. 9. 13:52
 14/22 anonim ***** válasza:
11es vagyok.szerintem is ha ilyen stílus mellett normális leszel több esélyed lesz úgy ahogy írtad.a jó szöveg is sokat számít amúgy.:)
2013. nov. 9. 16:22
 15/22 A kérdező kommentje:
Bocsi, de jó 'szöveg' alatt mit értessz? ;)
2013. nov. 9. 16:28
 16/22 anonim válasza:
mert a páwák érdekesek legalább..a 'normális' meg "mit csináltál?" " semmit.. gépeztem" ..a páwákkal legalább leheet prögniiii :DDDDD:*^^
2013. nov. 9. 19:18
 17/22 A kérdező kommentje:

#16: Inkább nem kommentelem amit írtál ;ddd

De ha ugy nézzük nem szó szerint, de lejött h mire gondolsz és ez sajnos így van, ezért is szeretnék váltani.

2013. nov. 9. 19:42
 18/22 anonim ***** válasza:
legyen vicces ne legyenek kínos csendek vigye a beszélgetést ha kell.olyan társaság középpontja szerű szerintem tudod miről beszélek.de azért hagyja szóhoz jutni a másikat is.emellett legyen önbizalma.és ha tetszik egy lány bármennyire furcsa de ha már tudja hogy tetszik neked és neki is te többre mész a lesz*rom stílussal mintha kedves lennél.én pont így vagyok most.és megveszek érte de ő húzza az agyam.:Dpersze annyira én se mutatom ki szóval igazából egymás agyát húzzuk.imádomm :D
2013. nov. 10. 01:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha mindenki felvesz egy kék inget az se fog mindenkinek jól állni. Szerintem úgy formáld a külsőd, hogy jól álljon, ha az zöld hajjal lesz jó, akkor legyen zöld hajad. Nekem pl most korallszínű és piros a hajam, zöld szemöldököm szokott lenni, így szeretem önmagamat, ráadásul még a helyi főpáwának is tetszik pedig hardcore körökben mozgok.
2013. nov. 11. 18:59
 20/22 Béla Őrangyal szekta válasza:

Egy értékes lánynak nem ez jön be.

...ráadásul nem értem hogy miért ők azok akik "ízlésesebbek és divatosabbak mint az átlag" miközben többnyire ők azok az ízléstelen divatkövető átlag.

2013. nov. 20. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!