Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt olyan aki kilátástalannak látja a helyzetét? Nagyon magányosnak érzem magam.
Figyelt kérdés
Ismerkedni szinte semmi időm nincsen,suliba járok,mellette dolgozok(gyakorlat),napi 8-9 órákat,ezért a hétvégére mindig totál ki vagyok fáradva.Már több,mint egy éve nem volt kapcsolatom és néha nagyon magányosnak érzem magam.Mintha egy gödör alján lennék,ahonnan nem nem látok ki.Más is érez hasonlóan?2013. nov. 8. 20:29
11/15 anonim válasza:
Szia! Akkor merj változtatni! Menj ki külföldre dolgozni,vagy már vannak ilyen 3-4-6-12 hónapos fizetett oktatások!
12/15 anonim válasza:
Ha ismerkedni sincs időd, akkor hogyan akarsz fenntartani egy kapcsolatot?
14/15 anonim válasza:
25 eves lany vagyok, 3 eve nem volt mar kapcsolatom. Onbizalmam van, tudom, hogy jol nezek ki, adok is magamra, noiesen oltozom, van megjelenesem es ugyanolyan barataim. En is egyetemre jarok, elozoleg dolgoztam is. Az az igazsag, hogy nem is igazan ferne bele az eletembe most egy parkapcsolat.
En mar minden opciot kiprobaltam, tarskeresot, bulizni jarok, ismerkedni nagyon szeretek, volt, hogy sehova nem jartam ki, hogy ne legyen az, hogy keresek valalkit magamnak.
Semmi se jott be amit szerettem volna, csak olyan ferfiak akik nekem nem jottek be annyira. Egyedul vagyok x ideig es ha megszakadok se tudok valtoztatni rajta. Minden eljon a maga idejeben, ha.
15/15 anonim válasza:
Szia! Velem is teljesen ugyanez van..Ha van kedved, írj privátot, és akkor beszélhetünk.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!