Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki, hogy nagyon büdös a lehelete a barátomnak?
Szó szerint fing szagú neki! Vagy sz*r... de nem tudom miért, szép fehér a foga is, látom, hogy meg szokta mosni, rágót is rág néha de akkor is érzek valami bűzt ha rám lehel. Csókolózni alig szoktam vele, mikor hajol felém elhúzom a fejem, már kezdi azt hinni nem szeretem, de nem merem megmondani neki, hogy büdös a szád... ez túl durva lenne, és megbántanám vele nagyon. Viszont ez már durva kicsit több mint szájszag. Ez bűz inkább. Mit javasoltok, hogy hozzam fel a témát?
17/L
Ez lehet fogprobléma, lehet rohad valamelyik foga. Menjetek el fogorvoshoz. Javasold h menjetek el együtt fogkőlevételre vagy mittudomén, szűrésre, ellenőrzésre.
De lehet belgyógyászati probléma is, akkor viszont komolyabb kivizsgálást igényel a dolog, mert ez nem természetes.
Szerintem őszintén, de ne durván mondd el neki h ezt tapasztalod, aggódsz az egészségéért, és együtt járjatok a dolog végére.
Szia!
Ez a szar szag azt jelenti, hogy rosszul zar a gyomorszaja...
Paromnak az egyik hetrol a masikra valtozozt meg igy... Eloszor nekem is kellemetlen volt szolni de muszaj. A.gyomor ha nem zar a sav feljon, kiegeti a nyelocsovet stb... En jokor szoltam meg a paromnak
mi a szart ettél szíwem?
miért?
mert a szádon szarsz szinte XD
Mutasd meg ezt neki. http://www.youtube.com/watch?v=XIbBUc0r32k
Amúgy szerintem van egy lukas foga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!